Akik templom mellett\kozel laknak,hogy birjatok?
Figyelt kérdés
Harangozas stb..2021. márc. 18. 19:40
1/12 anonim válasza:
6 évig éltem templom mellett. Egy hónap alatt megszoktam.
2/12 anonim válasza:
Viccelsz? Tűzoltóság mellett nőttem fel........
3/12 mindentudó99 válasza:
Egy idő után fel se tűnik a harangozás
4/12 A kérdező kommentje:
azok az uj tipusu ablakok mennyire fogjak le a hangot?
2021. márc. 18. 19:56
5/12 anonim válasza:
Én templom szomszédjában nőttem föl, abszolút nem zavart sosem.
6/12 A kérdező kommentje:
hogy hogy nem keltetek fel ra hetvegen?
eleg idegesito lehet
2021. márc. 18. 20:09
7/12 anonim válasza:
Reggel 8-kor vagy fél 8-kor harangoztak vasárnap, addigra már úgyis fölébredtünk. Én szerettem hallgatni a harangot amúgy is.
8/12 anonim válasza:
A vasutascsalád is megszokja a vonatokat, pedig némelyiknek a házától jó, ha 10 méterre vannak a sínek. Idővel nem zavaró, megszokható.
9/12 anonim válasza:
Minden megszokható. Én pl az M7-es mellett laktam Törökbálinton, azért az durva volt, hiába a betonfal.
10/12 anonim válasza:
Kérdező, remélem nem Te vagy az a gyújtogató, aki felgyújtotta a gödöllői görög kat. templomot és a P. Szt. Lőrinc-i kápolnát! Ma reggeli hírekben hallottam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!