Mit lehet tenni ha egy templom mellett lakom es zavar a harangozas?
1. - költözz el
2. - bontasd el a harangot :D
Bocs, de most tényleg, más megoldást nem tudok.
Ugyebár az nem járható út, hogy azért ne harangozzanak delet az egész környéknek, mert Téged zavar...
Ja, bocs, kapkodtam, kimaradt egy 3.-ik variáció:
3. - megszokod :-) pl. átállítod az elmédet és örülsz neki, hogy amikor harangoznak, akkor legalább nem kell megnézni a pontos időt :-)
Megértelek. A dél meg 8 legyen...bár nem tudom, miért ...
De a misék, meg a negyedórák...itt naponta van esti mise vagy mi is.
A templom volt előbb, de a ház meg adott volt, örökség, nem tudtuk máshova költözni
ez miért ideggyengeség?
Egy idő után bárkit idegesítene. Aki nem él át valamit vagy nem zavarja hálisten, az miért szólja le azt, aki más személyiség, más tulajdonságokkal és zavarja?
Engem egy tücsök borított ki tavasszal, de megoldottam. Neeem, nincs bajom a tücsökkel, ciripeljen is, de ez valami átkozott módon erős volt, az ablak nem lehetett nyitva, nem tudtam koncentrálni semmire, mert visított a fejembe bele.
Ki mondta, hogy ezt gondolom??? Nekem elég lenne, ha ez a negyedórás elhalkulna :)
Neked miért vannak ilyen képzeteid? :D
De téged meg nyilván más idegesít. Nem az az általános, hogy valaki tűri a zajt, tehát nem biztos, hogy te vagy normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!