Mit lehet tenni ha egy templom mellett lakom es zavar a harangozas?
De én ebből kiszállok, nem tudok veled beszélni, mert nem fogod fel, hogy nem vagyok tőle idegbeteg. A kérdező se szerintem.
Meg ilyennel nem tudok mit kezdeni, aki szerint költözés olyan egyszerű. Nekem ez fárasztó beszélgetés már, nem érdekes vita.
1,2 vagyok.
Pedig 9-es megmondta a tutit:
"Érdemes azért idegeskedni, amit úgyse tudsz megváltoztatni? Jobb lesz attól bármi is? Nem kell odafigyelni.olyan ez mint a szag,először büdös aztán már nem is érzed :D"
Pontosan. És hiába húztátok le a 2.-ik válaszomat, hogy állítsd át az elmédet, mert ez igenis meg lehet csinálni.
Mondok egy példát: kórházba kerültem, a fejem felett az ágyamnál egész éjszaka zubogott egy tartályban víz, amit az oxigént szívók használtak (én nem). Először sík ideg lettem, meg nem tudtam aludni, majd eszembe jutott: miért is ne gondolhatnám azt, hogy ez egy patak? (tini koromban egyszer sátoroztunk egy patak mellett, hasonló hangja volt) És amikor ezt kitaláltam, onnantól nem zavart ez a zaj, pedig nem kicsit volt hangos, ahogy keringette a vizet.
De felhozhatnám példának azt is, hogy kb. 50 méterre laktunk egy vasúti vonaltól, ahol többek között nemzetközi vonatok robogtak el 90-el, nem kis zajjal, dudálva is (átjáró miatt). Nem, nem volt hangszigetelés, mégsem lettem tőle zizi :D Egyszerűen nem figyeltem rá, megszoktam. Éjszaka is totál nyugodtan aludtam :-)
Meg aztán volt dolgom bőven, mint hogy ilyenekre koncentráljak.
Én szeretem a harangozást, de van, ahol hajnalban is harangoznak, az szerintem már zavaró.
Mondjuk nem is költöznék olyan helyre, ahol túl közel van, de az mit csinál, aki mellé váratlanul felhúznak egyet? Olyan helyre se ajánlatos költözni, ahol túl nagy üres telek van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!