Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 2 felnőtt ember megtud élni...

2 felnőtt ember megtud élni 120ezer Ft-ból havonta?

Figyelt kérdés

Ha albérletet is kell fizetni

Az albi ára: 70.000 Ft + rezsi

2021. márc. 8. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
100%
60,akkor már más a tészta de ezt hogyan?
2021. márc. 9. 20:13
 62/70 A kérdező kommentje:
Barátom szülei támogatnának, átvennék az albit.
2021. márc. 9. 20:33
 63/70 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg érte, de én nem tudnàm magàra hagyni a nagyit ha már felnevelt. Ahogy írod, korlàtozott is, a csípője miatt. Nem tudnàtok nàla èlni? Hogy most te tudj neki segíteni? Ő valószínűleg tényleg mindent megvont magàtól,hogy felneveljen , de ha segítenèl neki, neki is jutna gyümölcs ez az amit eddig nem tehetett meg.
2021. márc. 9. 20:33
 64/70 A kérdező kommentje:

De nagyon jó lenne ha nála tudnánk lakni.

Viszont bonyolultak a körülmények:

Én nagyimmal lakom, közös szobában a város szélén viszont velünk lakik nagypapám akivel nagyi elvált, papóm fizeti a számlákat, ő neki agysorvadása van és neki külön szobája van, de ezen kívül velünk lakik nagybáttyám, nagynénnyém és unokaöcsém, ők ugye nem dolgoznak semmit és 3an nyomorognak egy 10nm-es szobába.

És papómmal senki nem beszél mivel nem az a kedves ember, nagybáttyámmal is ritkán mivel ő elvan magával foglalva, mi 3an lányok + unokaöcsém beszélünk csak egymással naponta.

Szóval itt már nem férne el + körülmények sem olyanok.

Van a másik hogy én költöznék hozzá, de ott is úgy van, hogy náluk a szülei+nagyija ott lakik és a barátom szobája a nappali amin keresztül járnak konyhába, wc-re, udvarra szóval teljesen a központba van + az apukája mindig mondja hogy az ő fiának jókat főzni kell stb. De persze ezt mi már barátommal megbeszéltük hogyha én takarítok ő főz mivel tud is szeret is én pedig takarítani, mosni stb. Jobban szeretek és ezt az apja nem fogadná el.

2021. márc. 9. 20:47
 65/70 A kérdező kommentje:

Igazatok van, kiszámoltam.

Albérlet: max. 80.000 Ft.

Rezsi: max. 30.000 Ft.

Higiénia, háztartás, kutya: max. 30.000 Ft.

Étel: max. 60.000 Ft.

= 200.000 Ft szóval épphogy kijövünk de ebben egy ruha, egy gyógyszer váratlan kiadás nincs.

2021. márc. 9. 22:10
 66/70 A kérdező kommentje:
Lehet mégis jobb lenne ha én költöznék oda.
2021. márc. 9. 22:20
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

"De persze ezt mi már barátommal megbeszéltük hogyha én takarítok ő főz mivel tud is szeret is én pedig takarítani, mosni stb. Jobban szeretek és ezt az apja nem fogadná el."

Nem ismerem a családi körülményeiteket, de ez utóbbi miatt 5 percig ne izgasd magad.:-) Ha egyszer saját életetek lesz, abban úgy rendezitek el a dolgokat és osztjátok meg egymás között a feladatokat, ahogy nektek jólesik.

2021. márc. 10. 09:51
 68/70 anonim ***** válasza:
37%

Én biztos nem tudnék ennyiből kijönni párommal. De ez sok mindentől függ. Ha nem kell albérletet fizetned, máris sokkal könnyebb. A rezsin is tudsz spórolni, főleg kertes házban, ahol közös költség, távfűtés sincs.

A kaján nagyon sokat meg lehet fogni, ha figyeled az akciókat, lejárat közeli termékeket. Én a minap a Tescoban 500 forintért vettem két cukkinit, egy padlizsánt, két nagy kaliforniai paprikát és öt szál répát. Nem a legszebbek voltak, de teljesen jók. A húsárakon sem látom az elképesztő drágulást. Igaz, főleg csirkemellet, darált húst veszek, de azt pontosan ugyanannyiért, mint tavaly ilyenkor (kb 1000Ft/kg mindkettő, és egy kilót két főzésre osztok el. Egy főzésből 2-3 napig ebédelünk ketten)

Ugyan nem 120 ezer forint, hanem kb 160 ezer, de nagymamám és a fia ennyiből élnek. És ebből kocsit tartanak fenn, a nagybátyám pedig dohányzik is. Nem kenyéren és vízen tengődnek, de igaz, hogy a főzeléket is megeszik.

2021. márc. 11. 05:15
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, az albérlet elkerülte a figyelmem. Ebben az esetben nem lehet megélni belőle. A 120 ezret szinte teljesen viszi a lakhatás.
2021. márc. 11. 05:16
 70/70 anonim válasza:
100%
Én egyedül bérlek egy garzont a belvárosban, 100+rezsi, a fizum meg br. 400, és így is nehezen jövök ki néha :D esélytelen annyiból ellenni amennyit a kérdező írt
2021. ápr. 15. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!