2 felnőtt ember megtud élni 120ezer Ft-ból havonta?
Ha albérletet is kell fizetni
Az albi ára: 70.000 Ft + rezsi
2 dolgozo felnott megtud keresni Magyarorszagon 120-120at teljes allasban. Anyam egy boltban dolgozik es 120 felett keres.
240bol mar azert kitudsz jonni ha 70 az alberlet, igaz igy is eleg szegenyesen.
MIt dolgoztok ilyen kevés pénzért?
Én sosem doldgoztam még ilyen kevésért pedig nem álom munkám volt de azérr kerestem 150.ezert meg 170-et is igazt 2 műszak de az még vállalható.Ne a régi időkhöz hasonlítsd a mai árakat...Ma csillagos egekben van minden. Régi időkben jó hogy megéltetek de ma nem ez a helyzet.
Muszály lesz másik munka mert ebbőbl egy fő alig tudna megélni nem hogy 2.
Tényleg érdekel milyen munka érné meg ennyi kevés pénzért.
Amúgy meg ilyen kevésért általában max nagyon kicsi garzonok vannak amik 2 személynek nagyon kényelmetlen szerintem.
Minek a kérdés ha ennyire magabiztos vagy a dologban?
2 felnőtt ember megtud élni 120ezer Ft-ból havonta?
Nem nem és nem.
1 ember nem tudna ennyiből megélni nem hogy 2-en.
kaja, tisztsági cuccok, gyógyszerek, egyebeket is bele számoltad a költségekbe? azokat miből veszitek?
ennyiből tényleg úgy tudtok max hogy zsíros kenyeren éltek meg sima vizen éheztek mert ebből nem igazán lehet megélni.
Jó tanács! Keressetek oolyan munkát ami többet adna megérné hogy ne nyomorogjatok
Gondolom egyikük munkanélküli (tanul mondjuk, vagy egyszerűen munkanélküli), és csak egyikük dolgozik.
Kérdező, sajnos brutálisan elszálltak az árak, ha kétszer ennyiből kellene megélni, az is csak erős kompromisszumokkal, szorosra húzott nadrágszíjjal lehetséges.
Nem.
70000ft+30000ft rezsi alsó hangon.
Marad kettőtökre 20000ft.
Kizárt,hogy ennyiből megéljetek.
Amúgy igen,ha az albi+rezsi után 100000ft fejenként.
Gondolom kaució is kell.
Mindkettőtöknek dolgozni kell nyolc órába.
Ha nem a túlélés a cél, hanem egy teljes élet (gyerek, autó, utazás-nyaralás, spórolás stb.) akkor esélytelen.
Ha a túlélés pár hónapig akkor lehetséges, ha vegetáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!