18 évesen, első éves egyetemistaként kivel menjek lakást/szobát nézni?
Inkább szülővel, mert komolyabban fogják venni, egyáltalán nem gáz; egy felnőtt többet látott tapasztalt; de barátoktól, ismerősöktől is lehet érdeklődni, mi fontos, mi legyen a szerződésben, bejelentkezhetsz vagy nem engednek...... és még ezernyi dolog. A szüleid meg biztosan szeretnék látni, hogy hova mész és pláne ki adja ki a lakást, kell e ügyvéddel a szerződést átnézetni, és mit is mondasz, vagy mit ne mondjál a tulajnak......
Egy hasonló cipőben járó 18 éves hasonlóan van ezekre felkészülve mint te, talán tisztelet a kivételnek, mert biztosan van.
Aktuális a kérdés.
Elsőéves egyetemista leszek, előző héten voltam két különböző időpontban 2 albérletet megnézni, ahova mind a kétszer a SZÜLEIMMEL mentem. Számomra fontos, hogy anyámék lássák, hogy esetlegesen hol fogok lakni, kivel, mennyiért, és tájékozódjanak az árakról + a megnézendő albérlet tulaja lássa, hogy komoly albérlő vagyok, tisztában legyen azzal, hogy rendszeresen tudom majd fizetni (hisz még nincs munkám) stb.
Egyébként a két albérlet amit velük megnéztem nem jelentett problémát vagy hátrányt, így komolyabban is vettek talán egy picivel. Végül a másodiknál döntöttem, egy csajszival fogok lakni aki a lakótársam+a ház tulaja is egyben, és megnyugtató volt neki hogy van anyagi hátterem + rendes szüleim.
Nyugodtan menj a szüleiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!