Mennyire lenne nehéz egyedül talpra állni és önállósodni?
Elöször is, ha gondolod, írhatsz privátban is, szivesen beszélgetek erröl veled, de lehet, hogy csak este vagy holnap leszek megint erre.
Másodszor ha elhatározod, hoyg öenállósodsz, akkor menni fog, mégha kezdetben lesznek is nehézségek. Nem tudom, mennyire boldogulsz a háztartással, a legtöbbnek az okoz problémát, de szervezéssel megoldható.
Szerintem mindenképpen jobb, ha külön költözöl, nagyon sokat segít a személyiségfejlödésben.
(Ha meg valami probléna van a külön lakással, akkor itt meg tudod kérdezni - nem te lennél az egyetlen, akinek elyen témájú kérdése lenne/van)
19 évesen költöztem el otthonról, én is egy kisvárosban éltem. Igaz, én barátnőmmel vettem ki egy kis egyszobás lyukat, de imádtuk. Ha nincs párod, vagy vele nem költöznél, próbálj keresni kiadó szobát, (tudom kisvárosban nem olyan egyszerű) vagy barátokkal közösen kivenni ha vannak olyan ismerőseid, akik albérletbe akarnak menni. De idegenekkel is lehet, én is évek óta ezt csinálom, csak első albérletnek nem szerencsés vadidegenekkel lakni, mert hamar elveszi a kedved az egésztől.
El kellett mennem dolgozni érettségi után, majd munka mellett okj-tanfolyamra jártam. Barátnőm meg otthagyta az egyetemet. Tehát nem kis választás azért, egész életedre ki fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!