Munkára bérelhetek ki albérletet?
Szia, én úgy gondolkodom, hogy az amortizáció számít, és a közös költséget is annak megfelelően kéri be a Társasház (több lifthasználat, ügyfélkör: több közös költség). Tehát én erre lennék kiváncsi, ott alszol, nem alszol, hányan jönnek oda, mikor.
Ezt nem csak a bérleti díj meghatározása miatt, hanem a közös képviselettel való egyeztetés miatt is (ne legyen morci a költségek vállalásából) és a kiszolgálás miatt is, hogyan oldjam meg a kulcsdolgot biztonságosan, stb. Az egész menetrend rendezése miatt egyeztetnénk.
Természetesen gondolom számla kell, el tudod számolni.
Mekkora lakás kell?
A leírásod alapján ez saját ingatlan esetén nem engedélyköteles tevékenység lenne, semmilyen plusz átalakítással vagy kellemetlenséggel nem jár, sőt igazából szerintem kb század annyira sem használod ("koptatod") a lakást, mintha ott laknál.
Szóval igazából szerintem felesleges szólni. Egy tökéletes világban biztosan megemlíteném a tulajnak, de félek, hogy ettől is ugyan úgy parázik mindenki, mint a bejelentkezéstől (ami egyébként kötelező).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!