Milyen ember adja ki a lakását prostituáltaknak albérletbe?
Unatkozasból szoktam nézegetni a rosszlányok.hu oldalt
És ott fiatal 18-20 éves lányok is vannak.
Azoknak kizárt szerintem,hogy saját ingatlanjuk legyen.
Szóval mégis milyen ember adja ki a saját lakását prostiknak? 😅
Bérbeadóként nem mindegy, hogy micsoda?
Lehet a Belzebub öreganyja is, ha a lakás rendben és tisztességesen fizet. A többi már nem a bérbeadó dolga.
Nem nagyon lehet megmondani kik veszik ki az ingatlant első benyomás alapján.
Nemrég pórul jártam én is egy egyébként jól szituált, intelligens fiatal párral.
Egyik újépítésű lakóparki ingatlanomat adtam nekik bérbe, plusz kivették a zárt mélygarázs egyik parkolóhelyét is. Ez olyan garázsrész ahol az autót teljesen elzártan lehet tartani egy helységben, kódkártyás belépés-nyitás.
Semmi gond nem volt velük, fizettek időben, a szomszédok se panaszkodtak rájuk.
Kb. fél év után kaptam egy rendőrségi idézést, (akkor még nemderült ki hogy az egyik nagy, keleti droghálózat magyarországi elosztói voltak ők).
A garázsban tároltak több kilónyi drogot egy luxusautóban, mint kiderült csak ezért vették ki a bérleményt.
Mivel az én nevemen volt az ingatlan és a garázs is, sokáig gyanúsítottként szerepeltem a nyomozásban. További fél év kellett mire "tisztára" mostam a nevem, és nyomozás lezárta után már nem gyanúsítottak semmivel.
Jó emberismerőnek tartom magam, régóta benne vagyok az ingatlankiadásban, sokat tanultam a saját káromon, sokat tapasztaltam milyen aljas bérlők is létezhetnek.
Viszont erről a két emberről meg nem mondtam volna hogy egy droghálózat tagjai, akik hónapokon át többszáz millió forintnyi drogot depóztak a garázsomban.
Olyan ember aki lakást ad ki, mi a kérdés?
Egyrészt kefélni kefélnek minden lakásban, akár prosti az illető akár nem. Átjáróházat is csinálhat valaki, aztán ott lógnak a haverjai meg üvöltöznek, buliznak, lelakják az ingatlant. Ehhez képest prostinál csak jön-megy a vendég.
Meg még mindig jobb mint Kalányosék 5 gyerekkel.
#12 #14
Igazatok van, de a jelen törvény szerint büntethető az aki prostizásra adja ki a lakását. Ha tud róla, hanem. Kvázi striciskedésnek/bordélyüzemeltetésnek számít. Ellenben a prostitucióval, ami mindkét félnek legális. Nem állítom, hogy jó a törvény. Se azt, hogy bárki is nyomozna ilyesmi után.
Akkor lesz igazad, ha a szerződésben amit kötnek, az lesz írva, hogy a lakást üzletszerű kéjelgés céljából veszi ki Lucgizi és adja ki Gipszjakab.
Ameddig a szerződésben az van, hogy Lucgizi lakhatásra veszi ki, addig Gipszjakabnak semmilyen felelőssége nincs Lucgizi tetteiért, annál is inkább, mert nem áll a gondnoksága alatt.
Jogász vagy? LOL. Aligha.
Mert attól tartok, hogy egy szerződés nem írhatja felül a törvényben megköveteltet. Én sem vagyok jogász de egyetemen 4-es voltam üzleti jogból.
Ha az van a szerződésben, az rögtön egy börtönbelépő. LOL
Példának írtam Lángész, annak illusztrálására, hogy mennyire nem lehet valakinek tudomása arról, hogy a kivett lakásában a 4 fal között mi játszódik. Legfeljebb ha megbíz egy magánnyomozó irodát a bérlője 0-24-ben figyelésével!...és mielőtt ezt is véresen komolyan vennéd, ez is csak egy túlkarikírozása a bérlő feletti kontrollnak.
16-os igy van. Mi ezert iratjuk bele a szerzibe a berbeadoval,h a berlo lakhatas celjara veszi berbe az ingatlant es meg a munkahely nevet cimet is beleirjuk. Pontossan a jog miatt.
Eliteljuk az ilyesmit. Honnan kellett volna rajonni?? Nem kerdezhetunk ra,h krva-e,mert ,ha nem,elvesztjuk az ugyfelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!