Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen ember adja ki a lakását...

Milyen ember adja ki a lakását prostituáltaknak albérletbe?

Figyelt kérdés

Unatkozasból szoktam nézegetni a rosszlányok.hu oldalt

És ott fiatal 18-20 éves lányok is vannak.

Azoknak kizárt szerintem,hogy saját ingatlanjuk legyen.

Szóval mégis milyen ember adja ki a saját lakását prostiknak? 😅

2021. jan. 20. 09:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%

Aztán honnan kellene tudnia a bérbeadónak, hogy a bérlője mivel keresi a pénzét, ha az nem köti az orrára?

Én adtam ki a lakásom fiatal nőnek, azt mondta ingatlanos.

Rá 2 évre tudtam meg, hogy prosti.

A lakásban nem hordta az ügyfeleit, azt nem tudom, hogy hol intézte, nem is érdekelt, közöm sincs hozzá.

5 évig lakott nálam, a legnormálisabb bérlőm volt.

2021. jan. 20. 09:17
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem kérdezik meg a bérbeadók. Általában a szomszédok szoktak rájönni.
2021. jan. 20. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként illegális lakást ilyen célból kiadni. Nyilván a többségnek nem saját a lakása. Némelyik pont arra gyűjt.

Maga a prostitúció legális viszont.

2021. jan. 20. 10:00
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Meglepetés! Általában olyanok akiknek van kiadhato lakásuk.

Ezen kivül még mire vagy kiváncsi? Állunk rendelkezésedre!

2021. jan. 20. 10:02
 5/19 anonim ***** válasza:
98%

A bérbeadó nem tudja, hogy mit csinál a bérlő... Jól is néznénk ki, ha naponta ellenőrizné...

Bár a napokban volt itt egy agyhalott bérbeadó, aki be akarja kamerázni az egész lakást, amit ki akar adni....

:-D

2021. jan. 20. 10:06
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Tuti vannak köztük akik gyakorlatilag stricik és papíron ők az albérlők. Meg mosott drogpénzt lakásba fektetők. ... Ha ilyen irányú fantáziáid vannak. :-)
2021. jan. 20. 10:06
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
#5 big brother mindent lát
2021. jan. 20. 10:08
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Jön egy fiatal lány, aki fizet rendesen minden hónapban, nekem ez pont elég. Mégsem kérhetek tőle munkáltatói igazolást vagy ültethetem le szakmai interjúra...

Honnan tudjam mit csinál a kiadott lakásomban? Ha nem hív fel, hogy van valami probléma, akkor csak évente kétszer ugrok oda ellenőrizni a lakás állapotát (tudom csak egyszer lehetne hivatalosan, de eddig nem volt még belőle probléma), akkor is előre egyeztetve van, tehát nyilván nem hív oda kuncsaftot velem egy időben. Ahogy az előzők is írják, ez maximum a szomszédoktól derülhetne ki, akik esetünkben idősek, akik nagyon hamar rámondják az ember lányára, hogy ilyen meg olyan és nem érzem, hogy az én dolgom lenne eldönteni,miért átjáró ház a lakásom. Prostituált, kozmetikus, matekot korrepetál vagy csak könnyűvérű? Egy ilyen félreértésből könnyű elveszteni a bérlőt, és egy jó bérlő bizony aranyat ér. Sokszor olyan emberek jelentkeznek a hirdetésekre, hogy elmondani is kellemetlen.

2021. jan. 20. 10:09
 9/19 anonim ***** válasza:
98%

"...évente kétszer ugrok oda ellenőrizni a lakás állapotát (tudom csak egyszer lehetne hivatalosan, de eddig nem volt még belőle probléma"

Ebben tévedsz!

Akár havonta is mehetsz, ha a kölcsönösen aláírt szerződésben ez így van rögzítve.

De tény, hogyha az első pár hónapban kiderül a bérlőről - és kiderül! - hogy a környezetére igényes kultúrember, akkor teljesen felesleges örökké a nyakára járni.

2021. jan. 20. 10:16
 10/19 anonim ***** válasza:
67%

Én adtam ki a lakásom fiatal nőnek, azt mondta, hogy prosti.

Rá 2 évre tudtam meg, hogy ingatlanos.

:)

2021. jan. 20. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!