Van olyan albérlet ahol ezeket engedik?
-szobafestés (ki akarnám festeni pl.a nappalit halvány rózsaszínre, a konyhát élénk lilára, ha nem tetszik az alapszín?)
-szögelés (fel akarnék tenni pár képkeretet, posztert, égősort amihez szögek kellenek)
-kisállat (hozhatnék e oda magammal cicát esetleg?)
Ennyi ami érdekelne, mert sokaktól hallom, hogy ha albérletbe mész ezeket a dolgokat el kell felejtened...Nekem max ezek a dolgok lennének pluszba amit az albérletben szeretnék tenni, hogy kicsit otthonosabb legyen. Ti melyik oldalt ajánljátok albérlet kereséshez?
#1 vagyok , nekünk hagyta anno a tulaj, hogy szinte bármit csináljunk a lakással (cica jöhetett, de akkor már vagy 8-10 hónapja laktunk ott, és előzőleg megkérdeztem, hogy beleegyezik-e).
Hagyta a festést is, sőt: az előző lakónak azt is, hogy pasztellkrétával dekoráljon (mi is meghagytuk, szép volt).
Annyit várt el, hogy az állagmegóvásra figyeljünk, ha valami meghibásodik, azonnal szóljunk (sosem járt bent előzetes egyeztetés nélkül vagy amikor nem voltunk otthon), a lakókkal normális viszonyt ápoljunk, és hosszú távra béreljünk, vagyis kultúráltan érezzük jól magunkat. Az alap, hogy mi is megbízhatóak voltunk és normálisan fizettünk, illetve időben szóltunk mielőtt kiköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!