Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Bérlőm "lakásába" kamerát...

Bérlőm "lakásába" kamerát telepíteni? Tudtával vagy tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretem, ha minden rendben van és tudok róla. Külső folyosóra gondoltam úgy, hogy azt látná, de mikro falikamera több helyiségbe is menne természetesen a szobáját kivéve. Ez így nem kifogásolható, de mivel az emberek nem szokták a dolgok miértjét érteni, az előszobát leszámítva a többit nem közölném. Ez gondolom nem ütközik törvénybe, hiszen a saját tulajdonomról van szó?

2021. jan. 17. 16:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon uncsi nemi eleted lehet,ha egyaltalan van.

Teljesen normalis ha az ember a parjaval a lakas kulonbozo pontjain sze.el.foleg egy kapcsolat elejen,vagy egy atbulizott este utan.

Vagy en vagyok no letemre ennyire perverz 😅

Szerintem teljesen jogszerutlen a tudta nelkul bekameraznod a lakast.

2021. jan. 17. 17:57
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Törvénysértő, én biztos, hogy feljelentenélek, meg különben mi közöd van ahhoz, hogy hol szexelnek? Ha ennyire félted a lakásod ne add ki.
2021. jan. 17. 18:15
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Megnéznék egy ilyen lakáshirdetést, ahol a feltétel az, hogy szexelni csak a hálószobában szabad. :-D :-D
2021. jan. 17. 18:20
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne etesd a trollt !
2021. jan. 17. 18:47
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

#7:

Nem Magyarorszagon elek. Itt mindenki igy csinalja. Van olyan kaputelefon ami kameras es a bejarati ajto az utca fele nez, tehat latja az utcat is a kamera nem csak azt aki az ajto elott all.

Magyarorszagon is kaphato

[link]

Tehat akkor ez nem szabalyos?

2021. jan. 17. 19:02
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Van kivétel a kapura/bejáratra való videotelefonra/kamerára.

Max másfél méterre vehet közterületen a telehkatártól számítva.

De hogy a kérdésre is...

Ha a lakó tudtán és beleegyezésén kívül csinálod,akkor ne lepődj meg, ha egyszer egy szőnyegbe csavarva, vízszintes helyzetben hagyod el az ingatlanod.

2021. jan. 17. 19:43
 17/38 A kérdező kommentje:
De a saját tulajdonommal azt csinálok, amit akarok. Nem arra kötök szerződést az emberrel, hogy nem figyelhetem meg, hanem arra, hogy megengedem, hogy nálam lakjon! És nem őt kamerázom, hanem a házat, biztonsági okokból! Ezt csak szabad normális országban, nem? Saját tulajdon könyörgöm...
2021. jan. 17. 20:09
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Kevered a szezont a fazonnal. A tulajdon nem azt jelenti, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Ez a tévhit vajon hogy alakult ki egy csomó emberben? Vagy tényleg csak trollkodni próbálsz?
2021. jan. 17. 20:14
 19/38 anonim ***** válasza:
95%
17 . Bizonyos tekintetben a birtoklás erőebb jog mint a tulajdon. A bérlőd szerződéssel jogosan birtokolja a lakást, fizet is érte. Az ő hátrányára nem figyelheted a lakwst.
2021. jan. 17. 20:18
 20/38 A kérdező kommentje:
Ez nem az ő hátránya, az ő biztonságát szolgálja.
2021. jan. 17. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!