Egy évig szerintetek ki lehet bírni egy 16 négyzetméteres lakásban?
10-es!
Még mindig nem érted, de valószínűleg nem is fogod megérteni...
6,3 négyzetméteres szobát béreltem+ kb.1,5 négyzetméteres saját fürdőszobával...
Ja és volt benne egy normál gáztűzhely is mert régen konyha lehetett.
Fél évig laktam ott, jól éreztem magam, igaz eljártam dolgozni.
Tudtam, hogy ez egy kényszermegoldás, igyekeztem a továbbiakra koncentrálni, nem önsajnálattal töltöttem napjaimat.
Én albim is kb ekkora és elvagyok. Amúgy elfer a fürdőszoba nem kád van benne, hanem csak egy zuhanyzó
Szobában francia ágy van szekrény meg íróasztal, és ennyi. Külön konyha nincs de nem is kell nincs edénykészlet meg kamra telepakolva cuccokkal, viszont ha költözöm kell fél óra alatt memetkész vagyok.
2 évig laktunk egy 3x5-ös nyaralóban ketten.
Volt egy 3x3-as szoba, egy zuhanyzó és egy főzőfülke.
Életem legszebb időszaka volt, mert hullaszerelmes voltam.:)
Most ez attól függ kinek mi az igénye, milyen az életvitele.
Nyilván itt nem lesz otthoni edzőterem, nem fogsz sok cuccot tárolni, nem lesznek nagy összejövetelek, de 1 évig simán kibírható.
Ha belegondolok, én 2 évig voltam lakótársak mellett 8-10 nm-es félszobákban...
Amúgy nyilván az sem mindegy hol van, mennyire zajos, világos, sötét, stb. HA egész nap dübörög feletted a szomszéd, vagy csak egy kis lyuk ablakod van az nem sokat segít.
De például volt olyan lakótársam aki home office-ban tolta már vírus előtt is, ami abból állt, hogy döglött az ágyon és TV + Gép. Egész nap fel sem kelt, ki sem jött csak ha főzött kaját. Plusz ablak leengedve hogy sötét legyen és villanyt kapcsolt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!