Hogy lehet ezt a helyzetett bírni?
Minden reggel, 5 kor kellek a hétvégén( suli időszakban 4)
A tesóim és apám kiabálására és hogy rugdossák az ágyam.
Nagyon idegesítő. Eleve mindig rossz a kedvem és még reggel is egész nap csinálják ezt, és hozzájön a húgom nagy szájusága, csicskáztatása.
Sok dolgom van amit meg kéne csinálnom mindig ée azt nem tudom, úgy hogy elmegyek otthonról.
Hogy lehet ezt kibirni?
Ezt a helyzetet nagyon nehezen. Nem tudom mit vársz, mit válaszoljanak erre az idetévedők, de nem nagyon lehet erre mit válaszolni. Lehetne azt tanácsolni, hogy beszéld ezt meg velük, de nem úgy tűnik, hogy olyanok, akikkel ilyesmit meglehetne beszélni.
Ha suliba jársz és még ált. iskolás vagy, akkor talán próbálj olyan középsuliba menni, ahol kollégista tudsz lenni. Eleve ez, hogy reggel 4-kor kelsz, már az a távolság lehet, hogy kapnál kollégiumi szobát. Ha középsuliba jársz és tervbe van, hogy felsőoktatásban folytatod, akkor úgyszintén! Ha pedig utána dolgozni szeretnél, akkor igyekezz leszakadni. Jobbat nem tudok tanácsolni. Egy dolog, hogy apáddal nem szállsz szembe (mert nem is lehet meg nem is kell) és olybá tűnik, hogy a testvéreid meglehetősen problémásak, ha még egyedül is nevel apád titeket, akkor megértem, hogy küzd ezzel rendesen, de azért mindent ne hagyjál, mert ez kihatással lesz az egész életedre! Eleve ez egy olyan helyzet, hogy nem is itt kellene kibeszélni totál idegenekkel...
Mert mi nem kapunk tiszta képet erről kívülről, nem tudjuk milyen ember édesapád, így ha úgy egyébként nem egy link alak, akkor vele légy megértőbb és állj mellé ebben az egészben, legalább vele légy szövetséges ebben az ügyben, mert neki is, ahogy neked is nehéz dolga van a testvéreiddel.
Anyám és mamámmal is együtt élek. De az egész szülői társaság nagy link, ahogy fogalmaztad.
Még én sem tudom milyen választ vártok. Talán csak megértést. Nem tudok kivel beszélni normálisan
Miért nem mehetsz koliba? Ők mondják, vsgy nincs rá mód? Tudom hogy sajnálod az anyukádat egyedül hagyni de ő felnőtt ember és nem akar változtatni? Te gyerek vagy és ha rossz körülmények között élsz (pl nem tudsz aludni és rendesen tanulni) az kihat az egész későbbi életedre. Ha már középsulis vagy, akkor ha befejezted tudsz menni dolgozni, elköltözni.
Egyébként miért kelnek fel olyan korán a tesóid meg apukád? Nem lehetne velük beszélni hogy legalább hétvégén kicsit hagyjanak pihenni?
Reménytelen az egész.
Én sem tudom mit várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!