Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egy évig szerintetek ki lehet...

Egy évig szerintetek ki lehet bírni egy 16 négyzetméteres lakásban?

Figyelt kérdés
Természetesen egy főre, de mivel főleg home office-ban, lehet beleőrülne az ember.
2020. dec. 17. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy mi a célod vele, akkor ki lehet bírni.
2020. dec. 17. 22:35
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Ki lehet bírni, de nehéz. Gondolj bele, az legalább csak a tiéd, nem zavar senki.
2020. dec. 17. 22:50
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Számomra nehezen, de kibírható lenne. Viszont nem mindenki tud így élni még átmenetileg sem. Van aki elviseli mert pl úgy nőtt fel, van aki 1 napig sem bírja mert pánikrohamok törnek rá. Szerintem nem mindenki viseli egyformán.
2020. dec. 17. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A börtöncellában sem őrülnek meg, vagy otthon sem lehetett talán nagyobb szobád és itt legalább magad vagy.

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy soha rosszabb dolgod ne legyen, mint egy évig egy pici lakás!

2020. dec. 17. 22:56
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Miért ne lehetne kibírni, ki vagy te, Orbán egyik gyereke?
2020. dec. 17. 22:59
 6/18 anonim ***** válasza:
39%

16 nm az nem lakás...

Én világ életemben kis lakásban éltem (anyámmal 30 nm-en gyerekkorom óta, párommal később 28 nm-en), de egy ekkora lyukban, mint a kérdésben, nem bírnám. Mert ugye ebből jön le a wc a zuhany a konyharész... az élettér minimális marad.

2020. dec. 17. 23:43
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Mi ketten eltunk a ferjemmel 20 negyzetmeteren 1 evig. Hat, tenyleg csak a tulelesre mentunk, nem volt valami jo, es mi meg akkoriban nem is otthonrol dolgoztunk, hanem mindketten bejartunk. Meg ha egyedul is lennek 16 negyzetmeteren, most jelenleg nem vallalnam be igy, hogy 0-24ben otthon vagyok. Meg normalisan pl sportolni se lehet, mert alig fersz el. Fozesrol ne is almodj, max valami picike elektromos fozolapot be tudsz ujitani, amin egy edeny elfer,de akkoris kenyelmetlen, mert pl egy hagymat felvagni nem lesz helyed.Sporolas szempontjabol sem a legjobb, hogy mindig rendelni kell, vagy hideg kajat eszel. Nem tudsz mondjuk egy szobat berelni, ami kb ekkora? Csak azert, mert legalabb a lakas tobbi reszeben lenne nagyobb mozgastered, nem erezned magad bezarva, lenne normalis konyha, furdo, stb.
2020. dec. 18. 00:08
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

16 m2 lakas???

Nekunk csak a haloszoba kb 13 m2. El sem tudom kepzelni hogy fer el furdo, konyha, agy, szekreny egy ekkora helyen.

2020. dec. 18. 02:11
 9/18 anonim ***** válasza:
16%

Aki jól érzi magát, annak nem számít hogy 16 vagy 160 nm-en él.

Szánalmas megnyilvánulások vannak..

2020. dec. 18. 07:11
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
9-es! Aki jól érzi magát egy 30-40...160m²-es lakásban, az nem biztos, hogy egy 16-osban is jól fogja érezni magát, azért az nagyon kicsi De ha célja van ezzel, akkor kibírja. Japánban, Kínában ez egyáltalán nem ritka.
2020. dec. 18. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!