Tulaj nem fogja fel, hogy most nem tudunk elmenni. Mivel léphet fel ellenünk ha fel tud?
Most találta ki, hogy pakoljunk a várandós párommal, felújítási munkákra hivatkozva. Biztos, hogy kamu, mivel azután rá egy héttel közölte, hogy mennünk kell, hogy értesült arról, hogy a párom 6 hónapos terhes (eddig jól titkoltuk, mert éreztük, hogy ez lesz). Ilyen helyzetben ha ránk törik az ajtót sem fogunk elmenni, mert nem teszem ki a családomat a vírusnak főleg, hogy már úton a vakcina. Amennyiben biztonságban leszünk, természetesen majd keresünk mást, de addig szó sem lehet róla.
Valamivel fel tud lépni ellenünk? A szerződés egy fecni, nincs benne leírva gyakorlatilag semmi az adatokon meg a kaució letételén kívül. Esetleg szüntessük be a fizetést, ha nagyobb lesz a szája?
Én meg nem értem, hogy miért gond másik bérletet keresni?
Kint bombáznak, vagy mi a fene?
Millió hirdetés van - már amennyiben van pénzetek! -felveszitek a maszkot és mentek, mintha boltba mennétek, vagy terhesgondozásra.
Egyszerűbb lenne tisztességgel rendezni a helyzetet a jelenlegi bérbeadóval, akkor esélyes a kauciót is visszakapnotok, nem pedig játszani a bunkó Erős Jánost!
De gyanítom, hogy lesz ott más is, csak arról nem beszélsz, mert egy rendes bérlőt nem akar senki azonnali hatállyal karácsony előtt kidobni a lakásból, még akkor sem, ha számára elfogadhatatlan egy gyerekes pár, mert addig még van 3 hónap.
Szóval, mi a tulaj dühének az igazi oka?
Kérdező!
De mi a fenétől féltek?
Ott ültök bezárkózva a bérelt lakásba és soha ki sem dugjátok az orrotokat? Ez totál életszerűtlen.
Nem jártok dolgozni sem? Boltba sem?
Mert ha dolgozni sem jártok, akkor érthető a tulaj gondja.
Ha viszont jártok dolgozni, akkor egy hirdetést megnézni sem gond.
"Más kérdés, hogy fél év múlva ha kb. vége lesz már ennek nem fogunk tudni gyerekkel lakást találni sehol..."
Na látod, ezért kellene most lépnetek!
De nekem úgy tűnik, hogy minden téren baromi felelőtlenek vagytok.
40-es Egyrészt kutyát nem érdekel hogy szerinted mit kéne büntetni, másrészt ez nem családellenesség, szimplán mindenki a saját tulajdonát védi/védené...
És pont hogy te nem léphetnél be azon a küszöbön... Te ott csak birtokháborító vagy!
42- Értem egy vírustól jobban félsz amit nem biztos hogy elkapsz, (sőt hacsak nem nyaljátok körbe az utcát kb esélytelen elkapni) Mint attól hogy a tulaj beugrik a közeli kocsmába és hív valakit aki az asszonyt is elkalapálja ha úgy van... Ez utóbbira sokkal több az esély...
47-es ha valaki belefial a semmibe, sőt egy vadidegen kecójába pont hogy annak kellene büntetendőnek lennie, gyerek elvesz szutyok kirak az utcára és csókolom..
Amúgy meg nekem volt kiadva lakásom, úgy írtunk meg minden papírt hogy ne lehessen trükközni 2-alkalommal reptettem is hasonló okból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!