Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az új korlátozások miatt...

Az új korlátozások miatt mennyivel kéne csökkenteni egy budapesti albérlet árát?

Figyelt kérdés

Diákok vagyunk és szeretnénk kicsit faragni az árból. Két szobás lakás a Dohány utcában, eddig is nagyon jó árért tudtuk kivenni, de most a korlátozások és betegeskedés miatt nem is biztos, hogy annyit leszünk a lakásba. A párom most betegedett meg és nincs is itt, nekem online lesz az oktatás, de szeretnénk maradni, hosszú távra tervezünk.

A lakás egyébként nagyon szuper, de nem tudjuk mi lenne most a reális lakbér érte.

Szerintetek?

2020. nov. 10. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Aztán a tulajdonosnak mi köze hozzá, hogy ki és mennyit van a kiadott lakásában?

Akkor aki nyaralni megy 2 hétre, az abban a hónapban csak 2 hetet fizessen?

Vagy ne fizessen valaki péntektől hétfőig, mert rendszeresen hazajár? Mindezt a tulaj zsebére?

Foglalja a lakást, ha ott van, ha nincs, mert másnak kiadni nem lehet.

2020. nov. 10. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem alkudnék már ennyiből. Az nekem se tiszta, hogy ha onjline vannak az óráid, tehát eleve többet tartózkodnál a lakásban, miért kéritek a csökkentést. Ha haza akartok utazni, azt kell mondjam, ahhoz a tulajnak semmi köze, attól még ugyanúgy fenntartja nektek a lakást, amit fizetni kell.
2020. nov. 10. 23:13
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

11: Igen, én tulajdonosként így árazom be, használat alapján, mert a díj kifejezetten az amortizáción múlik nálam.

Ha valaki egyedül lakja és egy bőröndből heti 3 éjszakát a suli miatt, és ingázó, az sokkal olcsóbb, mint ha 4 ember lakja állandóra és mindenüket odaviszik.

De most nem erről van szó, hanem a felvetésedre, hogy mért akarhatják esetleg a csökkentést, gondolkodtam el és jutott eszembe ez a verzió.

2020. nov. 10. 23:58
 14/16 anonim válasza:
0%
Kedves válaszolók, azért nézzetek szét 90+ rezsiért lehet találni lakást a belvárosban...
2020. nov. 18. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor azt kell kivenni!

2020. nov. 19. 07:53
 16/16 anonim válasza:
Ki is lesz, ne aggódj miattam!
2020. nov. 19. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!