Miért kis hűtő van az albérletek döntő többségében?
Mi is ketten lakunk. Még mindig nem értem, miért ne kellhetne nekünk is egy valamire való hűtő. :D
Miért jó mások helyett eldönteni?
12: A bérbeadó határozza meg, hogy egy lakás hány főnek kiadó.
Ha egy lakásba nem fér nagyobb hűtő, akkor nem fér.
A többi ok meg már fel lett sorolva.
Szerződéskötés UTÁN lehet az ÚJ bérlő igényeire adaptálni, a hirdetett állapot a RÉGI bérlőre van adaptálva.
"Miért jó mások helyett eldönteni?"
Ki helyett? A még meg sem jelent bérlő helyett? Gondolkozz már!
NEM TUDHATOD, ki lesz az új bérlő és mi lesz az igénye.
Én továbbra is arról az általános kinyilatkoztatásról beszélek, miszerint "Nyilván egy 30 nm-es garzonban nem is kell családi méretű fagyasztós."
Miért tudod ennyire "nyilván", hogy másnak mi kell meg mi nem kell?
"Azt írtad, 30 nm lakásba nem kell családi fagyasztós. Továbbra se értem, hogy miért ne kellhetne."
Ahogy írtam, a nagy átlag 30 nm-t nem egy 4-5 fős családnak ad ki, hanem 1 maximum 2 személynek. Oda meg bőven elég egy átlag hűtő kis fagyasztóval.
Nyilván "kellhet" nagy fagyasztó, mint ahogy kellhet valakinek az, hogy legyen tároló, parkoló, vagy kisállatbarát legyen a hely, de nyilván az "átlag" van megcélozva.
A lakás m2-e alapján feltételezhető a beköltözők száma, illetve még a bérbeadó határozza meg, hogy hány embernek adja ki.
Ehhez a számhoz van viszonyítva egy standard alapfelszereltség, (ahogy egy garzonban sincs 8 fekvőhely) amin lehet közös megegyezéssel változtatni.
Ha te egyedül költözöl és 300 literes hűtőládára van szükséged, akkor vagy elrebeged a bérbeadónak és vesz egyet, vagy veszel magadnak!
Kis lakásban feltehetően 1-2 fő fog lakni.
1-2 főnek kisebb a hőtőtér igénye, mint egy 5 tagú családnak, kutyával.
Lakásba nem kell olyan nagy hűtő/fagyasztó, mert általlában nem tartanak haszonállatokat, nem termesztenek zöldséget/gyümölcsöt.
De ha mégis hatan laknak, két kutyával egy 32 négyzetméteres lakásban és hetente többször járnak a telekre, ahonnan ládaszám hordják haza a terményt, akkor majd vesznek egy nagy hűtőt/fagyasztót.
Sőt többet is vesznek, ha van rá pénzük és helyük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!