Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért kis hűtő van az albérlet...

Miért kis hűtő van az albérletek döntő többségében?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy az albérletekben, mindegy hogy régebbi építésű, felújított, újépítésű, az a divat, hogy beraknak egy minihűtőt, és kész, meg van oldva. Mi indokolja vajon ezt a kis hűtős döntést?
2020. aug. 8. 08:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Nyilvánvalóan az ára. Egy Mini hűtő 40-50 ezer míg egy nagyobb kombi bőven 100felett van.
2020. aug. 8. 08:31
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
És egy nagy batár hűtő rontja a konyha látványát.
2020. aug. 8. 09:04
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt olcsó. Másrészt a kiadott lakásba a tulajok szeretik beletenni a lecserélt, megörökölt bútoraikat, háztartási gépeiket. Egy kis hűtő nem kell kb senkinek, így meg hasznosul.

Sok évvel ezelőtt beköltöztem egy albérletbe, ahol ilyen eszközök voltak. Megkértem a tulajt, hogy vigye el őket, vettem magamnak normálisakat és ha költöztem nagy ritkán, vittem magammal őket. Probléma megoldva.

2020. aug. 8. 12:04
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Azért van olcsó hűtő, hogy ne a drágát tegye tönkre a kedves albérlő.
2020. aug. 8. 17:51
 5/21 anonim ***** válasza:
63%

Mert te még csak nézelődő vagy.

Ha lefoglalózod a lakást, majd előjöhetsz az igényeiddel.

Általában ingázólakás az albérlet, az előző bérlőnek az életmódjához az stimmelt. Ahány bérlő, annyi élethelyzet. Amíg nincs meg az új bérlő, nem lehet annak igényeihez alakítani a kéglit.

2020. aug. 9. 21:25
 6/21 anonim ***** válasza:
40%

Különben nekünk az állandó lakásunkban is ugyanakkora van.

Nem tudom, mekkora vagy, mi 160 cm, és napi 1000-1400 kalória az ételszükségletünk, és ennek nagy részét nem is kell hűtőben tartani, pl. zöldséget, pékárut, gyümölcsöt.

Csak a húst és tejterméket és a készételt tesszük el hűtőbe.

2020. aug. 9. 21:27
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom miket nézegetsz de én nem csak mini hűtős albérletet látok, hanem általában rendes méretű hűtő van. Nyilván egy 30 nm-es garzonban nem is kell családi méretű fagyasztós.
2020. aug. 9. 21:54
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

30 nm környékén levő lakásban élünk. Nem igazán értem, ettől még miért ne lenne szükségünk fagyasztós hűtőre? Kifejtenéd?

Amúgy szerintem is az, hogy az volt óccsó', a kiadott lakásba jó lesz az...

2020. aug. 10. 14:49
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Senki nem mondta, hogy nincs szükség fagyasztós hűtőre, de 30 nm alapterületen nagy valószínűséggel nem 4-5 fős család fog élni a nagymamával. Ne kapjál agyvérzést.
2020. aug. 10. 15:58
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtad, 30 nm lakásba nem kell családi fagyasztós. Továbbra se értem, hogy miért ne kellhetne.

2020. aug. 10. 16:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!