Miért kis hűtő van az albérletek döntő többségében?
Egyrészt olcsó. Másrészt a kiadott lakásba a tulajok szeretik beletenni a lecserélt, megörökölt bútoraikat, háztartási gépeiket. Egy kis hűtő nem kell kb senkinek, így meg hasznosul.
Sok évvel ezelőtt beköltöztem egy albérletbe, ahol ilyen eszközök voltak. Megkértem a tulajt, hogy vigye el őket, vettem magamnak normálisakat és ha költöztem nagy ritkán, vittem magammal őket. Probléma megoldva.
Mert te még csak nézelődő vagy.
Ha lefoglalózod a lakást, majd előjöhetsz az igényeiddel.
Általában ingázólakás az albérlet, az előző bérlőnek az életmódjához az stimmelt. Ahány bérlő, annyi élethelyzet. Amíg nincs meg az új bérlő, nem lehet annak igényeihez alakítani a kéglit.
Különben nekünk az állandó lakásunkban is ugyanakkora van.
Nem tudom, mekkora vagy, mi 160 cm, és napi 1000-1400 kalória az ételszükségletünk, és ennek nagy részét nem is kell hűtőben tartani, pl. zöldséget, pékárut, gyümölcsöt.
Csak a húst és tejterméket és a készételt tesszük el hűtőbe.
30 nm környékén levő lakásban élünk. Nem igazán értem, ettől még miért ne lenne szükségünk fagyasztós hűtőre? Kifejtenéd?
Amúgy szerintem is az, hogy az volt óccsó', a kiadott lakásba jó lesz az...
Azt írtad, 30 nm lakásba nem kell családi fagyasztós. Továbbra se értem, hogy miért ne kellhetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!