Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » AKi kertes házból költözött...

AKi kertes házból költözött albérletbe, nehéz volt átszokni?

Figyelt kérdés
Zajok, a kert hiánya, stb.

2020. jún. 14. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Is-is, csak egy keves kert es sajat garazs/tarolo hianyzik. Mas szempontbol elonyok is vannak.
2020. jún. 14. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Neked mik az előnyök?
2020. jún. 14. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kert hianya egyben elony is, nem kell rendben tartani. Sokkal olcsobb a futes. Igaz kisvaros, es pozicio fuggo is, de minden ami fontos 5 percre van. Ovi, orvos, melo, aruhaz, stb.
2020. jún. 14. 21:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy olcsóbb fütés? Nekem cserépkályha van, ha kiszámolnád, hány ft-ba kerül 1 fokot emelni a hőmérsékleten, nem hinném, hogy bármi mással olcsóbb lenne.
2020. jún. 14. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A hazban vizkopenyes kalyha volt, az alberletben sajat kozponti.

Gazzal kb 5x olcsobb.

2020. jún. 14. 22:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Sose értettem, a központi az gáz-cirko vagy táv?
2020. jún. 15. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Gáz cirkó.
2020. jún. 15. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Én most költöztem saját panelba kertesből. Azon kívül hogy néha ugatnak a kutyák a lépcsőházban semmi hátrány nincs.

Cserébe viszont nem kell füvet nyírni, kutyaszart szedni, tetőt javítani, falevelet szedni az ereszből, stb.

2020. jún. 15. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kertes házban élek, nagyon zajos. Visítoznak a gyerekek a szomszédos telkeken, utcákban, és a nagymamák üdvrivalgással biztatják őket fejhangon sipítozva. Panelban is éltem, szerettem a hangulatát, de csak rövid ideig tartott, ezért túl sok negatív élményem nincs. Szeretem, hogy a lépcsőházban mindig finom étel szagot érezni. A kert csak addig jó, míg nincs meg a kényszer, hogy naponta, hetente gondozd, különben elburjánzik. De nem mindenki csinálja élvezettel, van akinek ez kényszer. Panelban, ha van erkély, lehet minikert.
2020. jún. 15. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kertesből költöztem társasházba, de számomra nincs külömbség a megélés szempontjából. A rezsi nálam is sokkal kedvezőbb. A villany fele, mint a családi házban volt, a fűtés is sokkal olcsóbb.

Én amúgy imádok kertet rendezni, füvet nyírni, növényeket metszeni, de ezt kiélem a nyaralóban.

A régi családi ház esetemben zajosabb volt. Most hangszietelő ablakaim vannak. Van erkélyem, ahol paradicsomot, fűszernövényeket termesztek.

Egyetlen hátrány nekem, amikor nagybevásárlásból fel kell cuccolni, de az is csak amiatt, hogy kocsit zárogatni, lépcsőházat nyitogatni.

2020. jún. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!