AKi kertes házból költözött albérletbe, nehéz volt átszokni?
A hazban vizkopenyes kalyha volt, az alberletben sajat kozponti.
Gazzal kb 5x olcsobb.
Én most költöztem saját panelba kertesből. Azon kívül hogy néha ugatnak a kutyák a lépcsőházban semmi hátrány nincs.
Cserébe viszont nem kell füvet nyírni, kutyaszart szedni, tetőt javítani, falevelet szedni az ereszből, stb.
Én kertesből költöztem társasházba, de számomra nincs külömbség a megélés szempontjából. A rezsi nálam is sokkal kedvezőbb. A villany fele, mint a családi házban volt, a fűtés is sokkal olcsóbb.
Én amúgy imádok kertet rendezni, füvet nyírni, növényeket metszeni, de ezt kiélem a nyaralóban.
A régi családi ház esetemben zajosabb volt. Most hangszietelő ablakaim vannak. Van erkélyem, ahol paradicsomot, fűszernövényeket termesztek.
Egyetlen hátrány nekem, amikor nagybevásárlásból fel kell cuccolni, de az is csak amiatt, hogy kocsit zárogatni, lépcsőházat nyitogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!