Idősebb gyermekem kénytelen volt eladni lakását a "dh" miatt, amit már nem tudott fizetni, ezért albérletbe költözött, így nincs állandó bejelentett lakása. Bejelentkezhet-e hozzánk állandóra, ha ténylegesen nem lakik nálunk?
Bejelentkezhet, más tartózkodási hely megjelölésével.
Az örökösnek lehetnek gondjai, ha a bejelentéssel rendelkező gyereked nem hajlandó kijelentkezni.
De te ismered őket.
Egyáltalán, miért nem hazaköltözött inkább, azt nem értem.
Milyen kérdés ez, hogy származhat-e hátrányotok? Eleve származott, a megszületésével, akkor most mi a difi?
A későbbi örökös is részben ő lesz, nem?
És miért nem beszéltétek le a devizahitelről? Pont ilyenekre lennének a szülők, az élettapasztalatukkal.
- Jelenlegi lakásunk nem akkora, hogy +3 személynek normális lakhatást biztosítana.
- Rajta kívül még van törvényes örökös.
- Ha előre láttam volna(több százezer társammal együtt) azt, ami bekövetkezett, nyilván sem ők, sem mi, mint szülők nem mentünk volna bele, ebbe a véget nem érő "őrületbe".
-Egyébként nem az volt a kérdésem, amire ilyen "kedvesen" reagáltál!
18.23.
Nem akartam kedves lenni az őszinteség rovására.
Szerintem eleve a helyzet nem "normális", úgyhogy kár a +3 családtag -nem egyszerűen "személy"- normális lakhatására hivatkozni.
Hadd ne beszéljünk most a devizahitelekről és hogy kik és vajon miért vették föl. Legyen a lényeg a CSALÁD egymással való törődése. Hiszen nem is csak az idősebb gyermekről van szó, hanem úgy néz ki még a házastársáról is, meg egy gyerekről.
Intézd el a lelkiismereteddel. De megjegyzem, hogy az újabb kutatások szerint a különböző rákbetegségek elfojtott-eltitkolt lelkiismereti problémák stresszhatásaival függenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!