Kizártam a lakásomból a nem fizető albérlőt,azt mondtam feljelent,mire számíthatok?
Es amúgy mi lett belőle? Van fejlemény? Mert ha az én cuccaimat teszi ki valami és eltűnik valami, tuti nem hagyom annyiban. De akár azt is mondhatná hogy elloptál valamit. Ha zárt lakásból elviszed a tulajdonát, mondjuk ékszerek, laptop, mobiltelefon, akkor az rablás.
Azt nyilván nem mondhatod, hogy ő meg nem fizetett, hiszen ingyen adtad oda neki a lakást. Nem is értem mire kérsz pénzt a rezsin túl.
44 kis empatikus....
Csinált már neked milliós tartozást, mellé az ingatlanban még 800ezres kárt bérlő? Bíróságot meg kiröhögte a kedves volt bérlő, a kár behajthatatlan.
Gondolom akkor is ilyen empatikus lennél a tulajdonos helyében.
47, te eszednél vagy? Mi köze van neki hozzá, hogy egy idegen miből fedezi a bérleti díjat? Vagy ezt hogy képzeled, elveszítem a munkámat, és kitalálom hogy akkor most én ingyen élek más tulajdonában, rezsit nem fizetve természetesen, semmire sem vigyázva, és ez rendben van?
A kérdező írta, hogy 3 hónap alatt nem volt képes fizetni, mit kellett volna tennie?
Elcseszed, én is saját lakásban élek.
Ezzel a "3 lakásom van" szöveggel pedig csak még jobban a saját kegyetlenséged bizonygatod, mikor azokat dobod ki a vírus közepén, akinek egy sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!