Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kizártam a lakásomból a nem...

Kizártam a lakásomból a nem fizető albérlőt,azt mondtam feljelent,mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 10:35
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Amikor nem volt otthon,bementem a lakásba és kitettem a cuccait
2020. máj. 31. 10:01
 42/49 anonim ***** válasza:
80%

Es amúgy mi lett belőle? Van fejlemény? Mert ha az én cuccaimat teszi ki valami és eltűnik valami, tuti nem hagyom annyiban. De akár azt is mondhatná hogy elloptál valamit. Ha zárt lakásból elviszed a tulajdonát, mondjuk ékszerek, laptop, mobiltelefon, akkor az rablás.

Azt nyilván nem mondhatod, hogy ő meg nem fizetett, hiszen ingyen adtad oda neki a lakást. Nem is értem mire kérsz pénzt a rezsin túl.

2020. máj. 31. 10:08
 43/49 A kérdező kommentje:
Megfogta magát és elment hála istennek!nem tudta volna bebizonyítani mert a lakást nem nyitottam ki a rendőr pedig nem kötelezhet
2020. máj. 31. 10:11
 44/49 anonim ***** válasza:
69%
Kedves Kérdező. Ha már így kérdezed, de van. Csak épp normálisan és nem feketén adom ki, hanem szerződéssel. Így effektíve fel sem merülhet ilyennemü probléma, ugyanis benne van a szerződésben, hogy hogyan lehet eljárni ilyen esetben, amit alá is írt. Úgyhogy ezt nagyon elnézted, vannak még, akikben van egy kis empátia.
2020. máj. 31. 12:58
 45/49 anonim ***** válasza:
60%

44 kis empatikus....

Csinált már neked milliós tartozást, mellé az ingatlanban még 800ezres kárt bérlő? Bíróságot meg kiröhögte a kedves volt bérlő, a kár behajthatatlan.

Gondolom akkor is ilyen empatikus lennél a tulajdonos helyében.

2020. jún. 1. 23:31
 46/49 A kérdező kommentje:
45 sajnos a többség olyan hülye mint a tök azt hiszik,hogy a bérlők áratatlan bárányok
2020. jún. 3. 09:11
 47/49 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, szívből kívánom neked, hogy ne legyen saját ingatlanod, hanem bérelned kelljen, és mikor elveszted a munkád, a főbérlőd dobjon ki az utcára.
2020. jún. 30. 15:53
 48/49 anonim ***** válasza:
30%

47, te eszednél vagy? Mi köze van neki hozzá, hogy egy idegen miből fedezi a bérleti díjat? Vagy ezt hogy képzeled, elveszítem a munkámat, és kitalálom hogy akkor most én ingyen élek más tulajdonában, rezsit nem fizetve természetesen, semmire sem vigyázva, és ez rendben van?

A kérdező írta, hogy 3 hónap alatt nem volt képes fizetni, mit kellett volna tennie?

2020. jún. 30. 15:58
 49/49 anonim ***** válasza:
82%

Elcseszed, én is saját lakásban élek.

Ezzel a "3 lakásom van" szöveggel pedig csak még jobban a saját kegyetlenséged bizonygatod, mikor azokat dobod ki a vírus közepén, akinek egy sincs.

2020. júl. 1. 08:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!