Albérlőként milyen bérleti díjat tartanátok reálisnak a mostani albérletért, amit még szívesen fizetnétek, és mennyiért laktok most?
Oké, akkor legyél büszke arra, hogy képtelen vagy értelmesen megírni egy kérdést. :D
Nemrég tudtam meg?? Hát, az a "nem rég" legkésőbb 15 éve lehetett, amikor elkezdtem a jogi egyetemet. De én meg mernék esküdni rá, hogy előtte sem hittem ezt. Mivel jogász családba születtem, még a szüleim is kiröhögtek volna, ha ilyen bután használok fogalmakat.
A cserbenhagyás és segítségnyújtás elmulasztása volt az a két fogalom, amit emlékszem, hogy kb. 10 évesen még összekevertem. Aztán apukám elmagyarázta, és utána nem.
A bérlet-albérlet talán már az ötéves kislányomnak sem okoz gondot.
Akkor jól írd ki legalább másodszorra. De elég lett volna itt pontosítani.
Nem trollkodás rámutatni, hogy az értelmi szinted egy tanulatlan 8 évesé.
Aha, persze!
Budapesten, jó helyen levő, 40 m2-es jó lakás, 60 ezerért!
Mesélgess még az álmaidról, Seherezádé!!! :D:D:D
Persze kérdés, hogy kinek mi a jó hely és a jó lakás, szerencsére nem vagyunk egyformák!
Csak tudod mi a válaszodban a kártékony szemétség?
Hogy vannak olyan szerencsétlenek, akiket meg tudsz téveszteni!
Megmutassam a bérleti szerződésemet, vagy mi?
Most nagyot estek az albérletárak, mert nincs turizmus, és válság van. A régi árakat már el kell felejteni. Persze sokan vannak úgy mint te, hogy a régi árakba kapaszkodnak, de úgysem találnak bérlőt.
#5 vagyok.
Sajat házból költöztem bérletbe, a támogatás és a benzin összesen üti a bérleti díjat. Így fel ora helyett 5 perc a munkába járás.
De most a bérleti támogatást fordithatom hiteltorlesztesre, szóval még mindig ott vagyok, hogy pluszba egy fillért sem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!