Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Alacsonyabbak lettek a lakasbé...

Alacsonyabbak lettek a lakasbérleti díjak? Facebook hirdető csoportokban, egyéb hirdető oldalakon én nem ezt tapasztalom.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is figyelem, de nem azt tapasztalom, amit itt olvasok? Hol mennek le a bérleti díjjak 40-50 % -kal? Minimális talán pár ezer forintos engedményt láttam (egyetemi városokba), de ott is csak pár hónapig.
2020. ápr. 16. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Hat en massziv esest latok Facebookon is, meg ingatlan.com-on is, illetve nagyon megnott a kiado lakasok szama is.
2020. ápr. 16. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A masszív esés mit jelent 2-es kérdező? Én azt látom, hogy vmivel lejjebbmentek az árak, de az a 40-50%-os áresés, amit a kérdező is vár, nem következett be. Értsd: a 2szobás lakás, amit eddig 150ezerért adtak ki, most kiadják 120-130 ezerért, de 75ért nem. Jópár bérbeadó inkább pedig az eddigi bérlőjével egyezkedett, minthogy új bérlőt keressen. A fullextrás airbnb-s lakásokat sem adják túl olcsón. Ott is elkérnek 120-130ezret egy garzonért, ráadásul ott pár hónapokra kínálják a lakásokat. Igaz, megint lehet kehet garzont bérelni 100ezer alatr, de az is 80-90ezer havonta. Nem 50-60, mint ahogyan azt sokan várják. A kiadó lakások száma érezhetően megnőtt.
2020. ápr. 16. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Túl van hypolva ez is mint maga a vírus... tudod, a média nagy úr. A sok ember meg mindent benyel.

Hol a nagy bérletár csökkenés? Hol a nagy ingatlan árzuhanás? Hol a nagy kereslet visszaesés?

Jelenleg, konkrétan szerintem többen halnak meg végelgyengülésben, autóbalesetben, egyéb betegségben stb. egy nap, mint a vírus okozta tünetekben...

De ezt is felfújták mint az ingatlanpiacot is, jó nagy lufi. És nem látszik kipukkadni, csak szálldos ide oda a lenge szélben.

2020. ápr. 16. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Vicces, ahogy itt próbáljátok felbeszélni meg lebeszélni az albérleti árakat, attól függően, hogy tulajdonosok vagy bérlők vagytok :) menjetek inkább dolgozni.
2020. ápr. 16. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
#4 Vevőként írtam, amit írtam. És van munkám, dolgozok.
2020. ápr. 16. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

#4 a 2008-as válságban se halt meg senki, mégis bezuhantak az ingatlanárak. Nem azért, mert meghaltak a lakók, hanem mert elfogyott a pénzük. A nagy különbség, hogy most sokkal-sokkal több munkanélküli lesz (USA-ban már most több van), mint akkor volt.

2008 után 4 év alatt érték el a mélypontot az ingatlanárak. Most bő egy hónapja tart a válság. Az amatőrök 10% áresés után fognak bevásárolni; az igazi áresés azután jön majd.

2020. ápr. 16. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

2009-ben pont hogy felfelé mentek az árak, majd aztán 2010 közepén estek le a fenébe.

Ki akar még 2 évet várni...?

2020. ápr. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!