Az ismerősöm körében szinte senki sem fizet most bérleti díjat vagy csak a felét! Miért nem szabályozza ezt le a kormány?
Miért nem mondja azt a kormány, hogy azokat a kaukciókat vissza kell adni mindenkinek amit az elmúlt egy évben fizettek be, és új szerződésre lenne lehetősége mindenkinek?
Az albérletárak bebuktak. Nem is etikus most ebben a válságban bérleti díjat szedni.
"Az ismerősöm körében szinte senki sem fizet most bérleti díjat"
Ezek szerint az összes ismerősöd utcán élő hajléktalan!
Az alberlet biznisz valakinek. Lehet ez a foberlod megelhetese hogy kiad peldaul 2 hazat 100-100 ezer forintert.
Ha az allam azt mondja hogy csak felert adhatja ki akkor bukott 100et.
Neked se lenne jo ha a fonokod felere csokkentene a fizetesed mert neki is kevesebb a bevetele, kevesebb a kuncsaft.
A kormánynak ehhez semmi köze! Saját példámból tudok csak kiindulni:
Elsők között kellett fizetés nélküli szabadságra mennem. Ez azt jelenti, hogy legalább 4 havi fizetésem teljesen kiesett. Van egy lakásom, amin eddig sem nyerészkedtem sokat, 40e + rezsiért van kiadva. Az alap rezsi alacsony, a közös költség benne van az albérleti díjban. Van kb. 6 havi megtakarításom, de nem akarom mindet felélni. Ehhez most nagyon jól jön ez a kis plusz.
Régebben sokkal naivabban kezeltem az albérlőimet, sokszor ki is használták ezt. A végére meguntam, hogy mindenre van pénz (műkörmös, drága mobilelőfizetés, net), csak a rezsire nem. Szerencsére most becsületes emberek vették ki a lakást. Ezzel nem azt írom, hogy ha elveszítenék a munkahelyüket ők is, nem kapnának haladékot. De előre én sem ajánlok fel semmit, amíg tudják, fizessék, a saját érdekükből is.
Az etikus részére nem reagálnék. Ennyi erővel a munkavállalónak sem etikus elfogadnia a fizetését..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!