A bérbeadók miért nem értik meg, hogy a jelenlegi
helyzetben, Magyarországon senkitől sem lenne szabad
bérleti díjat elkunyerálni?
Figyelt kérdés
Ez nem a jóléti Nyugat, nem olyan, hogy most kapod a fizetésed 90%-át az államtól. Itt ebben az országban nem segít semmit az állam ebben a gazdasági válságban.
Jó tudom, hogy vannak olyanok ahol már megfelezték a bérleti díjat meg új szerződést írtak. De ez édes kevés. Hol van a magyar összetartás? Meg kellene érteni, hogy a jelenlegi nagy gazdasági válságban, ingatlanért nem lehetne szabad pénzt elkérni, mert azaz erkölcstelenség netovábbja, amikor naponta tízezrek vesztik el az állásukat és semmi támogatást nem kapnak mint mondtam.
Mert a boltokban feleannyiért adják az árut a bérbeadóknak, meg feleannyit kérnek a szolgáltatók, stb?
2020. ápr. 13. 18:19
3/23 anonim válasza:
Ha tevlennél bérbeadó kedves kérdező, es a naoi megélhetésed alapja lenne a lakbér, szó nélkül lemondanál róla??
2020. ápr. 13. 18:19
4/23 anonim válasza:
Én is albérletben lakom de ez meg se fordul a fejembe. Életembe soha semmit nem kaptam ingyen, ezt pedig pláne nem fogom. Irreális elvárás amit írsz szerintem. A világ bármely részén az lenne.
2020. ápr. 13. 18:25
5/23 anonim válasza:
És akié a lakás az haljon éhen? Mert neki is meg kell élnie valamiből. Ki tudja, lehet ő is elvesztette a munkáját és most csak a bérleti díjra számíthat. Ha nem kéne fizetned neki, akkor oké, neked marad pénzed, nálad nem lesz semmi gond, de ő meg pénz nélkül marad.
2020. ápr. 13. 18:29
6/23 Koplárovics Béci válasza:
"A bérbeadók miért nem értik meg, hogy a jelenlegi helyzetben, Magyarországon senkitől sem lenne szabad bérleti díjat elkunyerálni?"
Ugyebár te is bérbeadod magadat egy cégnek. Mi lenne, ha ő sem fizetne? Ha esetleg most épp abban a szerencsétlen helyzetben vagy, hogy nem dolgozol, akkor mi lenne, ha valaki csak úgy lenne hajlandó munkát adni, ha fél évig nem kapnál fizetést, csak utána valamennyit?
2020. ápr. 13. 18:38
7/23 anonim válasza:
A bérlők miért várják el, hogy más magánemberek tartsák el őket? A bérlők miért várnak anyagi támogatást a bérbeadóktól? Mert azt elvárják, hogy a lakás jó állapotú legyen, aminek persze, költségei vannak, különösen ha mestert kell hívni. Tehát a bérbeadó tartsa karban a lakást,hívjon mestert, ha kell, de lehessen ingyen lakni. Ez élősködés. Miért vár el egy magánember (bérlő) egy másik magánembertől támogatást?
2020. ápr. 13. 18:50
8/23 anonim válasza:
Istenem, nap mint látom itt, hogy a hülyeség határtalan..
2020. ápr. 13. 19:05
9/23 anonim válasza:
Most komolyan egy másik ember nyakán akarsz élni aki még csak nem is családtag ráadásul? A szerződést ugyanúgy felmondhatod te is, ha a jelenlegi helyzetben nem tudsz fizetni és elválnak az útjaitok.
2020. ápr. 13. 19:17
10/23 anonim válasza:
Én bérbeadó vagyok, amikor kiadtam a lakást a bérlők mindenben kifogást találtak, nekik csak új, jó minőségi dolgok jók. Akkor senki sem kérdezte meg miből? Most jóhogynem én fizetek a bérlőnek, hogy nálam lakik? Vicc a gondolat is. A vírus az emberek agyára is megy???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!