Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy is van ez? Nem fizet a...

Hogy is van ez? Nem fizet a bérlő és a tulaj nem teheti ki a lakásból? Sok helyen olvasom. Milyen jog védi a nem fizető bérlőt?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

#10 Teljesen igazad van az, főleg az utolsó mondatoddal.

Ismét egy újabb provokatív, veszekedést szító kérdés, figyelmen kívül kell hagyni.

2020. máj. 12. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:
17%

Aki úgy gondolja, hogy elég, ha ő az erősebb, annak tanulságul a karatélyos lakáskiadó története. Na, tényleg ő volt az erősebb, viszont kifogott egy bérlőt, aki nemcsak sumák volt, de tisztában volt a jogaival is. Az emberkedő tulaj, szembesülvén tettei következményeivel elpityeredett, és a következő sztorival hüppögte végig a bulvármédiát. Egy ország hüledezett ezen az égbekiáltó igazságtalanságon: hát hogy van az, hogy a saját lakásomban nem úgy alkalmazok magánerőszakot, ahogy akarok? Hát nem az én törvényeim uralkodnak az én tulajdonomban? HÁT NEM! A törvény nem szűnik meg a telekhatáron, bármilyen furcsa is ez a kádári időkben szocializálódott, proliból lett albérleteztetőknek.

"Kihallgatás után a rabosító eljárás során egy külön helységben 4 fotó készült rólam mint a bűnözőkről." - panaszolta a karatélyos lakáskiadó.

"A rendőrségen elmondták, hogy magánlaksértést követtem el. Ha újra bemegyek a saját lakásomba, vagy csak ha a villanyórát is lekapcsolom, akkor megismétlem a vétséget, amiért a Gyorskocsi utcai helyre 30 napra becsuknak!"

[link]

2020. máj. 12. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

A kérdezőtől kérdem, a saját lakásodba miért fizeted a szolgáltatásokat? Kilakoltatási moratórium van, úgysem dobnak ki.

Ha az én bérlőm nem fizetne, véletlenűl biztos betörne az orra. Moratórium ide vagy oda.

2020. máj. 13. 00:11
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Az én bérlőm is repül ha nem fizet. Nem magától értetődő, hogy mert koronavírus van, nem kell fizetni. Szolgáltatás az albérlet is. Nem fizetsz, nincs szolgáltatás. Mindent meg lehet beszélni, de ha sunnyog a bérlő, repül.
2020. máj. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!