Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha Orbán sok évig elhúzza a...

Ha Orbán sok évig elhúzza a járvány vészhelyzetet, akkor ez azt jelenti, hogy senkit nem szabad kilakoltatni, akkor sem ha nem fizet?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk még 5 évig rendkívüli állapotokat tart a kormány, akkor akár 5 évig nem lehet valakit semmiképp sem kilakoltatni a saját tulajdonú lakásodból sem? Hiába nem fizet akár semmit? És ennek semmi következménye nem lesz?
2020. ápr. 23. 11:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az albérletre is vonatkozik a kilakoltatási moratórium! Mindig is vonatkozott!
2020. ápr. 25. 17:19
 22/24 anonim ***** válasza:
30%
Ezt az "albérletre nem vonatkozik" dolgot, amit már többen is hangoztatnak, alátámasztanátok valami jogszabályi hivatkozással? Én tisztában vagyok vele, hogy nincs ilyen, de hátha miközben keresitek, ti is rájöttök. Bár lehet nem is akartok tisztán látni, addig is elhitetitek magatokkal a hamis tényeket.
2020. ápr. 25. 18:04
 23/24 anonim ***** válasza:

#22 én úgy tudom, ha a tulajok elég sokszor leírják a gyakorin, hogy nem vonatkozik rá, akkor tényleg nem fog rá vonatkozni!

A bírók is átpörgetik a gyakorit, mielőtt határozatot hoznának!

:D

2020. ápr. 25. 18:13
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Na mivan? Elhúzta az Orbán a vészhelyzetet? XD
2020. júl. 12. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!