Miért van ez az állandó konfliktus a bérbeadók és bérlők közt? Mi az alapja ennek?
Én nem vagyok egyik sem, van saját lakhatásom, de sokat hallok különösen jelen helyzetben arról, hogy bezuhannak az árak, és végre fellélegezhet a "bérlői generáció". Sokan kárörvendőek a tulajokkal szemben, mert fordulni látszik a helyzet és örülhetnek, ha kiveszi valaki fillérekért a bérleményt. Ismerősöktől tudom, hogy baromi sokat fizettek eddig, és pl. 150 + rezsi egy egyszobás garzonért szerintem is eszméletlen sok, nem is értem, hogyan szökhettek fel idáig az árak... de a másik oldala a dolognak az, hogy azért ennyi, mert kiveszik.
Amúgy benne vagyok egy csoportban, ahol a nevetségesen magas árú bérleményeket teszik közzé, de már minden átmenet nélkül kerülnek ki olyan posztok, hogy egy hónapja még kétszer ennyit ért volna az adott ingatlan, de most fele annyiért hirdetik, mégis megy a röhögés, hogy milyen drága.
Másrészről a tulajokat se tudom sajnálni, mert így is kényelmesen meg fognak élni szerintem, max. el kell menniük dolgozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!