Állandó konfliktus anyós-meny között hova vezet?
Váláshoz. Pont egy ilyen zajlott le a szemem előtt (nagynéném házassága)
Ha pedig a férj nem áll a feleség mellé, az régen rossz. Esetleg a jó messzire költözés segíthet.
Idegbajhoz,nyugtatókhoz,sírógörcshöz...
Messze költözni és csak ünnepekkor találkozni ez a megoldás.De ha a pasi anyuka mellett áll akkor még időben ki kell dobni.
Szüleim esetében pontosan ugyanez történt. A vége az lett h kb egy évig birták egy háztartásban, majd mamám nagyon nagyon megbántotta anyukámat, és szuleim elköltöztek...költözhettek volna szép házba, 2 utcával arréb, de ök inkább kezdték a nullárol a semmibol 2O km.rel arréb....
anyu és mama egészen a testvérem szuletéséig nem találkoztak. Tehát 9 évig tartott a csend. Mama belátta h ő volt a hulye, igy ő lépett.. Apuval kiskoromban persze meglátogattuk éket, de anyu sosem jott és mama sem hozzánk. És jo volt, nyugalom volt. Ünnepekkor pdg pap jött hozzánk, tehát minden ment tovább csak anyu s mama nélkul...és rendben volt :)
Nem lakunk egy háztartásban, csak túl közel, 2 utcányira.
Gyerekek már vannak, így nehezebb a szitu.
Pl.: Régebben, ha főztem, de közben az anyósom is, akkor anyósomhoz kellett menni, nehogy ő megbántódjon.(Én nyugodtan megbántódhatok, hogy az én főztöm parlagon marad.)
Amikor együtt vagyunk és a gyerekekre ő figyel, mert én pl. vasalok, mosok, mosogatok stb., akkor rendszeresen megcsinálja, hogy a nagyobb gyerekre nem szól rá, amikor kiveszi a kicsi kezéből a játékot. Elsomfordál valamerre, és röhög a markába, amikor én megpróbálok beszélni a gyerekkel, hogy ilyet nem csinálunk.
Ő akarja megmondani, mikor mit egyenek a gyerekek, milyen ruhát adjak rájuk, stb. Ha nem úgy csinálom, ahogy ő mondja, akkor sértődés van.
Amikor megbetegedtünk mind, és hazajöttünk a családi nyaralóból, oltári botrányt csinált. Mi az, hogy hazajövünk, amikor ő is jön másnap, betegen nem kell hazamenni.
Szóval ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!