Lakótársammal, a bérleti szerződésünk egy évre szól (meghosszabítható). Ha, hamarabb, mint egy éven belül el kell költöznöm vészhelyzet miatt, abban az esetben is vissza kapom a kauciót?
Figyelt kérdés
Elvégre nem egy börtönben vagyok. Akkor megyek el amikorcsak akarok.
Szerintem visszajár a kaució, főleg, hogy rendes, tisztességes albérlő vagyok
Szerintetek?
2020. ápr. 14. 02:06
21/21 anonim válasza:
Hát azért baromira nem mindegy hogy meddig van ott egy albérlő. Egy kiköltözési nyilatkozat több mint 40 ezer, a lakást ki kell festeni, egyéb hibákat javítani, kitakarítani, új albérlőt keresni. Senki nem akarja ezt 3-4 havonta végigcsinálni. Én egy havit írtam a szerződésbe ha egy éven belül mondják fel. Ha én mondom fel, én fizetek nekik ugyan annyit. Ez nekik is biztosíték. A költözés sem olcsó és macerás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!