Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nekem a bérlőnek kell...

Miért nekem a bérlőnek kell emlékeztetnem a tulajt, hogy fizesse már vissza ami jár?!

Figyelt kérdés

Több helyen voltam már albérletben, mindig amikor elmentem minden számlát befizettem és a lakást is kitakarítottam. Ha villanykörte kiégett kicseréltem, sőt meg is javítottam dolgokat (kotyogó konnektor, lötyögő mosogató csap stb). Ennek ellenére ilyenek történnek:

1. tulaj nem utalta vissza a kauciót, felhívom "nemsokára utalom".. eltelik 1 hónap semmi. felhívom: "nincs most pénzem".... aztán 2 hónap után végül elutalta

2. villanyórát a nevemre kellett venni mert úgy szólt a szerzédes. oké, csakhogy miután kiköltöztem az új bérlő meg továbbra is az én nevemen használta és nekem jöttek a számlák. telefonon beszéltem az ingatlanossal és NEM AKART tenni SEMMIT!!

3. legutóbbi albérletem, szintén a nevemre kellett íratni vizet meg áramot. Már 3 hónapja hogy eljöttem onnan de a vízóra még mindig a nevemen van.

Miért ilyen trógerek az emberek????????????

Szerencsére, a 3-as volt az utolsó albérletem, mert hála égnek összejött a lé, és már saját ingatlanomból írtam eme sorokat.

2019. szept. 17. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Mert hagyod magad. 6 albérletben voltam már, sosem történt ilyen velem, mert addig nem megyek el, amíg a kauciót nem utalta el stb.
2019. szept. 17. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
És mert nem tettél bele elég energiát, hogy jó bérbeadót találj.
2019. szept. 17. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer a neveden volt, akkor kiköltözéskor miért nem írtatok átadási-átvételi jegyzőkönyvet? Azzal mehettél volna azonnal a szolgáltatóhoz, leíratni a nevedről. Ez a te érdeked lett volna, nem a bérbeadóé. Ez nem trógerség a részükről, hanem egyszerűen nem érdekük.
2019. szept. 18. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!