Olyat lehet hogy a tulajdonos kiad valakinek egy házat de valaki más intézkedik helyette? Vagy a szerződésbe meg lenne írva hogy mindent a bérlőnek kell megoldania?
Figyelt kérdés
Lusta vagyok az a helyzet.2018. júl. 18. 09:50
2/4 anonim válasza:
Én mikor kiköltöztem nyugatra, akkor anyám vette át az otthoni házam albérletének intézését. Egy papírt kellett írnunk hozzá, amelyben felhatalmaztam őt erre, így most ő is el tud járni a ház ügyeinek intézésében.
3/4 anonim válasza:
Igen,hivatalos albérleti szerződésbe bele lehet iratni ilyesmit is.
Akár a festetést is,éves szinten(reális albérleti díj mellett),nem csak a javításokat.
4/4 anonim válasza:
persze, felbérelsz egy albérlet ügynökséget. Tisztább is, egyszerűbb is. Sokan csinálják, angliában szinte már csak ilyen agencyn keresztül tudsz kibérelni szobát, lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!