Villanykörtéről a közös helyiségekben a bérlőnek kell gondoskodnia?
Öszintén szólva ilyeneket fennakadni igencsak primitív dolog, ezek mind filléres dolgok, ezeket megvenni nem lehet probléma.
Másrészt meg ha használod, akkor értelmszerüen neked kell újat vennI!
Mosogatószivacsért nem akarsz reklamálni?
Ameddig te használod, a kopó-fogyó dolgokat neked kell pótolni.
Ha például gépekkel vetted bérbe, és tönkremegy a mosógép, a tulajdonos újat fog venni, de le fogja vonni a kauciódból.
Kérdező, teljesen igazat adok neked! Én se vettem wc-kefét, a szomszédhoz járok át kölcsönkérni az övét, amikor szükség van rá. Kivertem a balhét azért is, mert a kapott lakáskulcson nem volt kulcstartó, megegyeztünk a tulajjal hogy felesben veszünk rá egyet, és még azt is kiharcoltam, hogy én nézhetem ki hogy milyet szeretnék! Valamint mondtam neki azt is, hogy lesz szíves szappantartót is beszerezni, mégis hová kéne rakjam a szappanom fürdés után, ha nincs neki helye?
(Én is remélem, csak viccből lett kiírva a kérdés, mindenesetre jót derültem rajta :))
Villanykörte, felmosó 200 forintos fogyó tételek, ennyire nem kell fillér b..szónak lenni.
Ettől függetlenül olyat el tudok képzelni, hogy valaki normálisan megbeszéli a beköltözés előtt, hogy ez-és ez szeretné ha le lenne cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!