Lehtséges találni olyan bérbeadót akinél a kauciót megegyezés alapján vagy szerződésbe foglalva részletben lehet fizetni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 00:36
11/14 anonim válasza:
Nem Bp-en élek, és nem egyetemvárosokban keresgélek, csak szimpla nagyobb városokban (nem is megyeszékhelyek), és ott is ez van.
Sajnos a falu nem mindenkinek opció, és nem a luxus meg a flancolás miatt, hanem ezer egyéb más ok lehet.
12/14 anonim válasza:
Kerdező inkabb kapard ossze a penzt ismerosoktol, csaladtol es majd nekik torleszted aprankent. Mindenkepp jobban jarsz. A tulajoknak nem lennel igy szimpi.
13/14 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, 8 évig laktam albérletben és nem voltam még a másik oldalon. De ha a szívedre teszed a kezrd, rájössz, hogy sem te, sem én nem tennénk másként, ha nékünk lenne kiadó lakásunk. Ha te igen, akkor jó buta vagy.
14/14 anonim válasza:
Aki lakást ad ki annak biztosíték kell, akinek meg nincs elég pénze a kaucióra, annak ott vannak a különféle hitelek.
Amikor bevásárolni mész, a legtöbb esetben ott sem működik a "ha majd megkapom én is behozom a pénzt".
Én sem vagyok a bankok nagy barátja, de ha nincs más lehetőség, akkor ez is megoldás lehet átmeneti pénzzavar esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!