Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha ilyen sok a pedofil pap...

Ha ilyen sok a pedofil pap akkor miért engedik a gyerekeket a papok közelébe?

Figyelt kérdés

2019. jún. 13. 18:48
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
98%

Egyikre sincs ráírva hogy pedofil, illetve nem is azzal kezdi, hogy bemutatkozik pedoként. Illetve nyilvan a szülő sem azzal indít, hogy erre rakérdez.

Nah de vannak sokan akiknek fontos az, hogy hittanra vagy templomba járjon a gyereke, áldozzon bérmalkozzon meg ilyesmi. Vinni fogja... Nahmeg akad olyan gyerek is, aki szeretne hittant tanulni... Így engedik. A baj pedig mashol is megeshet... A szülő figyeljen a jelekre és legyen olyan a kapcsolata a gyerekével, hogy mindent megbeszélnek.

2019. jún. 13. 18:56
 2/46 anonim ***** válasza:
48%

Ez a sok pedofil pap egy abszolút városi legenda amúgy...

Én régóta járok már templomba, kicsiként is többször is voltam, legalább 10 különböző atyát ismertem, de sose volt ilyen tapasztalatom...

Emellett sose leszel egyedül egy pappal, elvégre a hittancsoportban 10-20 gyerek is van egyszerre, tehát véleményem szerint ez nem reális veszèly.

2019. jún. 13. 19:12
 3/46 A kérdező kommentje:
legenda mi? ugyan már.. Egyre több pap bukik le.
2019. jún. 13. 19:15
 4/46 anonim ***** válasza:
76%

Ha ilyen sok a pedofil tanár és edző, akkor ne engedjük a gyerekeket iskolába és sportolni.

A legtöbb pedofil pedig köztudottan családokban van, szóval vegyünk minden gyereket állami gondozásba. De csak is úgy, hogy robotok nevelik, amiket bizonyítottan nem pedofilok programoztak.

2019. jún. 13. 19:21
 5/46 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos a jobbosoknak a gyerek csak arra kell, hogy villogjanak vele, nem érdekli őket, hogy egy pedofil pap közelébe engedik, kényszerítik a gyereket a templomba!
2019. jún. 13. 19:23
 6/46 A kérdező kommentje:
Tanár pedofilról nem nagyon hallottam de pap pedofilról nagyon sokat.
2019. jún. 13. 19:38
 7/46 anonim ***** válasza:
83%
Tehát ha te valamiről nem hallasz, az nem is létezik. Ez aztán az acélos logika, ezért neked valami díj is járna. Keress rá a gugliba és találsz egy halommal, te észlény.
2019. jún. 13. 20:14
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sógorom a leggyanúsabb, ugyanis családon belül van a legtöbb pedofil bűncselekmény. Ha hozzáér a gyerekemhez, megy is a feljelentés..

Ilyen szintű ez a kérdés.

2019. jún. 13. 20:51
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

Főleg az olyan családon belüli pedofília gyakori, ahol az anya élettársa követi el az erőszakot, de vér szerinti szülő, nagyszülő, rokon is elég sokszor előkerül, sajnos csak évekkel később, és nagy részüknek hírverést sem csinálnak. Tanárok, edzők, idősebb gyerekek kicsikkel, sajnos sok ilyen történet van.

Az sem mindegy hogy mi számít megrontásnak, nálunk 14 éves kortól már nem, ha pedig az egyik fél még nincs 18, az alsó korhatár 12 is lehet, ha beleegyezik, tehát nem kényszerítik rá. Én úgy tudom a papok pedofíl botrányába beleszámolják azt is ha egy 17 éves gyerek beleegyezésével történt a "megrontás". Hivatása szempontjából mindenképp elítélendő tett a pap részéről, de nálunk pl. nem számítana bűncselekménynek. Valószínűleg nálunk is legalább 4x annyi pedofíl lenne, ha a 18 év alattiakat is beleszámolnánk. Viszont ha erőszak történik az mindenképp bűncselekmény. Szóval nem tudom mit jelentenek ebben az esetben a számok és hogy mennyi a "sok". Nyilván egyetlen nemi erőszak is több mint megengedett, ennek ellenére nem látok elrettentő ítéleteket. Legutóbb azt olvastam, hogy egy nő itt Magyarországon futni ment a lakóhelye környékén, és az út szélén akarta megerőszakolni egy olyan ember, akit latásból ismert. És ez így simán megtörténik nálunk mostanában. Ez hogy nem zavar senkit? Mert nem terjed róla film a yt-on azért nem számít? Mert szerintem erről kellett volna szólnia minden harmadik kerdésnek, de semmi...

Hogy meritek a feleségeiteket kiengedni az utcára egyedül?

2019. jún. 13. 22:54
 10/46 anonim ***** válasza:
51%

Akik szerint ez csak varosi legenda, annak mellekesen megjegyeznem, hogy maga Ferenc papa jelentette ki, hogy minden 50. pap pedofil.

[link]

2019. jún. 14. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!