Mit tenne Jézus, ha látna egy bandát gyerekeket megerőszakolni?
Jézus mit tenne? Befeszítene... keresztre :D
Én mit tennék? Felmérném az erőviszonyokat és ez alapján vagy segítenék (nem, nem a "bandának" :D) vagy segítséget hívnék.
Jézus megbocsátana a bandának, és tovább állna.
Én hívnám a rendőrséget.
A gyereknek elkezdene igergetni hogy ha annak ellenere hogy ilyen szutyok egy eletet teremtett neki, ha megvallja hogy mennyire nagyon szereti ot, akkor majd egyszer valamikor hu de nagyon jo lesz neki. Ja, hogy epp most szerzel sosem gyogyulo lelki torest? Megerdemled te budos kolok, mert egyszer regen valamelyik istentelenul tavoli osod egyszer nem fogadott szot!
Az eroszaktevoknek pedig termeszetesen azonnal szabad az ut a mennyorszagba, ha kielvezkedtek magukat es rogton meg is banjak amit tettek...
Jézus elvileg feltámadt, cirka kétezer évvel ezelőtt.
Kétezer év alatt vajon hány gyereket erőszkoltak meg? És ezek közül hánynak segített Jézus?
Eljátszva a gondolattal, hogy létezik: most is látja és hagyja is. Pedig ugye bármikor közbeléphetne.
Hogy mit tennék azt nem tudom. Lehet bszrnék és elfutnék lehet, hogy egy vascsővel szétverném mindenki fejét. Akkor derülne ki nem igy a fotelből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!