Tanúk! Ti engednétek 10 évesen Gta 5-özni a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Én engedném!2016. júl. 12. 09:17
1/25 anonim válasza:
Talan vallasba tartoztok? Vagy miert van vallas kategoriaban? Egyebkent nem engednem. 10 evesen nem fogja erzeni a jatekot..
2/25 A kérdező kommentje:
Csak kívnáncsisgból!Mit jelent,hogy nem fogja érezni?
2016. júl. 12. 09:32
3/25 anonim válasza:
5/25 anonim válasza:
Igen érteni. Elrontottam. Köszi a javítást
6/25 anonim válasza:
Ez attól függ milyen a gyerek. Én 6 éves korom óta Gta-zok, de nem káromkodok és még nem jutott eszembe bűncselekményt elkövetni. Rám semmilyen negatív hatással nem volt. Inkább azért érdemes várni vele, mert a történetet még úgysem érti ilyen fiatalon, anélkül meg csak az értelmetlen öldöklést látja benne.
7/25 anonim válasza:
Én meg soha nem gétéáztam és akkora tajt bunkó vagyok, hogy néha magam is meglepődöm.
9/25 anonim válasza:
Vajon Jézus játszott volna ilyeneket gyermek korában, vagy a szülei engedték volna?
Mit közvetít az ilyen fajta játék, Istent dicsőíti?
Egyébként belenéztem, és bizony nem engedném, egyáltalán nem keresztény szellemű emberek láthatóak a tetteikkel együtt.
10/25 anonim válasza:
9es ne haragudj, orvos latott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!