Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk! Ti engednétek 10...

Tanúk! Ti engednétek 10 évesen Gta 5-özni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Én engedném!
2016. júl. 12. 09:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tanú vagy mi de:

Az tény hogy 14 éves kor alatt azt mondom, hogy ne ilyen jellegű játékokkal játszon a gyerek, viszont ezután, tőlem játszhatna vele ha akar.

Azok szoktak mereven elzárkózni az ilyen játékok elől akik videojátékot is csak tévéből láttak. Vagy a tévében azt mondták hogy úgy nyírt ki embereket mint ahogyan az xxx és y játékba. Csak azt felejtik elmondani hogy a gyerek a játék előtt se futott 100 on.

Egy normális 14 év körüli gyerek nem fog kibújni a bőréből azért mert ilyen játékokkal játszik én sem lettem gyilkos, betörő, fegyverrel rohangáló félőrült, pedig nem kevés lövöldözős játékkal játszottam.

Nem az a szórakoztató ezekben hogy kiloccsanthatod a másik vérét, hanem az hogy a barátaiddal szórakozhatsz, versenyezhetsz, stuntokat csinálhatsz. Magyarul olyan dolgokkal szórakozhatsz a barátaiddal, ami a valóságban életveszélyes lenne, vagy egyszerűen nem engedheted meg magadnak.

Ha megbízik valaki a gyerekében, hogy igen neki a megfelelő értékrendje kialakult akkor én azt mondom hogy nyugodtan játszon a gyerek akár vallásos a család akár nem.

Az egy másik kérdés hogy ha megtiltod akkor úgy is fog játszani vele, most mi a jobb ha előtted játszik és van valami kontrollod, vagy a hátad mögött és 0 kontrollod van.

2016. júl. 13. 17:53
 22/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom, Krisztus nem komálja az efféle játékokat.

Az én kisfiam is játszik egy héten egyszer a számítógépen. De nála a legagresszívebb játék a Szuper Márió. De inkább játszik a valóságban, mint a virtuális világban. A frizbizés és a biciklizés a kedvencei.

Mi nem vagyunk olyan szülők, akik bekapcsolják a konzolt vagy a számítógépet a gyereknek és "nesze fiam foglald el magad" aztán azt játszik a gyerek amit akar.

Mert sok ilyet láttam már, aztán a gyerek olyan mint akibe (képletesen szólva) az ördög bújt.

2016. júl. 23. 07:35
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja, nem vagyok tanú.
2016. júl. 23. 12:42
 24/25 Roxy333 ***** válasza:
Teljesen igazad van Apexus. Én amondó vagyok,hogy a bűnt a valóságban is,meg a játékban is egyenértékűnek kell kezelni. Nem lehet az egyik helyen elfogadott,ha a másikon élből nem az. Ha a valóságban büntetném a gyerekem,ha ilyet csinálna,akkor a játékban miért szurkoljak neki?
2016. júl. 23. 12:53
 25/25 Roxy333 ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem lopott? :P
2017. ápr. 19. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!