Jehova tanúi tisztelik màs emberek vallàsàt?
Érdekes, hogy csak tanúknak van címezve ez a kérdés. Miközben más vallások vagy szétszakadtak vagy háborúztak azért mert más elképzelésük volt.
Felsőbbrendűségi érzet valóban megfigyelhető, de ez más vallásokra is jellemző. Az alázat pedig fontos volna.
Ornella Mutti!
Rendben. Van egy kérdésem hozzàd.
Akkor ugye nem baj, ha én sem tisztelem a Jehova Tanúi vallàsàst? Mert, hogy őszinte legyek, egy szemernyi tisztelet nincs bennem a vallàsod irànt.
Kedves Kérdező.
Szuverén jogod van azt érezni, amit akarsz. Én minden embert tisztelek, és szeretek, még akkor is ha nem értek velük bizonyos területeken egyet, így a Biblia más oktatásával, értelmezésével sem.
Azzal, hogy elmondom a Bibliából számomra helyesen értelmezett oktatást, még nem kötelezek senkit arra, hogy változtasson a nézetén.
Ha Te úgy döntesz, hogy ez neked nem tetszik, tedd, de nem fogok hadjáratot indítani ellened, sem trágár szavakkal, megalázó kifejezésekkel illetni.
Nem tisztem, ez Isten egyedüli joga lesz majd, hogy kit hogyan fog megmérni.
Kedves Luci.
Igen szoktam kapni, és nem csak Én, hanem Coccomaci is kapott, és mások is, felszólító leveleket, vagy sértő írásokat.
Ezeket rendre törlöm, és ha túl megy a határon le is tiltom.
Némelyek aljas gyilkosnak nevezve, börtönbe szeretnének látni minket. Az érdekessége ennek, hogy a valóban életeket kioltó vallások nem kapnak ilyen leveleket.
Jézust is ezért ölték meg, mert ellenállt a Tömegnek, és a népszerű vallások, és politikai vezetők nézetének.
Nem,nem tisztelik.A teokratikus iskola demonstrációin rendszeresen kifigurázzák a més vallásokat.De az övékről ha rosszat mondanak,akkor jönnek azzal,hogy "minket üldöznek".
Ami a többi egyházat illeti,itt ahol én lakok minden évben szoktak ökomenikus imahetet tartani,semmi bajunk nincs a más felekezetekkel.
a JEHOVA SZEKTA TAGJAI MÉG VÉLETLENÜL SEM HASONLÍTHATÓK ÖSSZE JÉZUSSAL SEMMIBEN SEM! annyira ZÉRÓ emberek.
kategória közelségben sincsennek.
a jehova szekta tagjai olyan bűnöket hordoznak ahol 1 bűn 1000 el is felér súlyozás alapján ha egy általános emberi Jó-Rosz mérlegen nézve.
Gyilkolni nem csak fegyverekkel,fizikailag lehet!
*18-as
mindegyik,amelyik nem tagadja Krisztus istenségét és nem teszi egy helyre Mihály arkangyallal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!