Mi a véleményetek azokról, akik szerint hazaáruló, aki nem a magyarok ősi vallását gyakorolja?
és melyik lenne az?
Ó ne csodálkozz, nálunk a birka-effectus nagyon erős, képes olyan meggyőződéssel állítani a legtöbb azt is, amiről fogalma nincs, hogy sokszor hanyatt dobom magam.
Egyébként meg dehogy hazaáruló. Lehet éppenséggel buddhista magyar is...
Egyrészt az embereknek nem kötelező semmilyen vallát gyakorolni, másrészt, ha valaki mégis gyakorol egy vallást, nem mondhatják meg, hogy mi az. Felesleges is tovább érvelni, egy a lényeg:
Nagyon buta emberek, nem érdemes velük foglalkozni, egyszerűen hagyd rájuk, te okosabb vagy.
Nekem személy szerint felfordul a gyomrom az ilyen melldöngető szuper-magyaroktól. Sajnos túlságosan emlékeztet a 20-as évek átlag németére, aki a nemzeti sérelmek sebeit nyalogatva álmaiban mindenki felett állónak képzelte magát. Aztán jött valaki, aki ezt "megadta" nekik.
A magyaroknak még több sérelmük volt már, amikkel nem akarnak szembenézni csak elnyomni, ezért hajlamos némelyik ilyen marhaságokat komoly képpel kimondani. Nincs nemzeti öntudatunk (hiába mondjuk az ellenkezőjét), és a valahova tartozás igénye sajnos ide vezet, meg a trianonozáshoz, meg hogy Jézus egy szíriuszi magyar, stb. Mi magunk sem tudjunk, mit jelent magyarnak lenni, ezért találunk ki ilyen baromságokat.
Szóval a kérdésben lévő állítás egy marhaság, ne foglalkozz vele.
Akik ilyet állítanak, azok nem ismerik az igazságot sem a hitről, sem Jézus tanításáról
hol mondta, vagy hirdette Jézus, hogy ilyen vagy olyan ország ős vallsa az igaz és aki eltér az hazaáruló.
ezek nacionalista érzelmek, és ilyet nem tanított Jézus, sőt azt tanította, hogy mindenki testvér, ha egységesen egy imádatban él a földön.
Hát ha így van, akkor Szent Istvántól mindmáig a legtöbb keresztény magyar hazaáruló. Én a zsidó, a Bibliában leírt Jézus Krisztusban hiszek.
Aki másban hisz, ha nem is hazaáruló, de szerintem téves és káros hitet vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!