Már megtaláltátok az igaz vallást?
"talán a biblia? az azért sok segítséget ad, nem?"
A segítség és bizonyíték között hatalmas a különbség. A Biblia mivel igazolja azt, hogy a kereszténység az igaz vallás? Igen, azt mondja, ahogy minden szent könyv, a maga igazságát hajtogatja.
Olvastál valaha más szent könyveket a Biblián kívül? Védák, Edda, ilyesmi?
Nem a Biblia az egyetlen vallásos mű, ami a szeretetről tanít, és segítséget ad ahhoz, hogyan éljünk helyesen.
Szóval, nem igazán értem, hova akarsz kilyukadni a Bibliával. Azt is csak emberek rakták össze.
"Budhával és Krisnával még nem dumáltam"
És ki mondta, hogy én még nem beszéltem velük...?:) Mellesleg én is nap mint nap megtapasztalom a saját vallásom igazságát, olyan módokon,amelyekre már a legateistább ateista sem tudna mit mondani.
Nekem is be lett bizonyítva a saját vallásom igaza... akkor kinek van igaza?:) Pedig én messze nem a Bibliát követem.
Valószínűleg mind a kettőnket ugyanaz az Istenség vezet, csak máshogy nevezzük, és más köré kerített vallást követünk.
Sziasztok!
Az emberek nagy része élete folyamán szembesül a kérdéssel.
Én sem vagyok kivétel. Mostanában egyre többet foglalkoztat a kérdés.
Az én véleményem az, hogy az ismert vallások nagyon erőltetettek, zavarosak és nem segítik az embereket, hogy megtalálják az élet értelmét, Istent vagy nevezzük akárhogy.
Önámítás azt hinni, hogy Isten a templomokban, szentélyekben, vallásokban... van.
Szerintem Isten mindenhol ott van és legjobban egy helyes élettel lehet imádkozni hozzá.
A probléma az, hogy az emberek nagy részét a vallás bezárta a templomba.
Tegyél szépet, jót a Világgal és Istennel teszel szépet s jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!