Ki az akit felháborít a pedofil papok és az őket rejtegető hazug egyház ténykedése?
"Nem hiszek az ilyen elméletekben."
Csak az a baj, hogy TÉNY az, hogy az egyház védi a pedofil tagjait... meg úgy mindet, akármilyen bűnt követnek el.
Engem felháborít, és minden normális embert.
15.42
gondolom téged az sem háborít fel jobban, ha a törvényhozó sért törvényt, mintha egy mezei állampolgár. elvégre ő is csak egy állampolgár...
a pap felesküdött isten szolgálatára, ennek egyik alapja a tízparancsolat. ebből a hatodik az, hogy ne paráználkodj. hát bizony a pedofília erősen ide tartozik.
A 15:51-est kiegészíteném azzal, hogy az egyház miatt a pedofil tagjai nem kerülnek az igzságszolgáltató szervek kezei közé, törvényről és büntetésről pedig nem is hallanak!
De igaz, minden pedofil ugyanolyan, erkölcstelen, büntetendő személy. Csak vannak, akiket egy az erkölcsöt nagyon hangoztatő pénzszerző szervezet véd...
Isten mindent megbocsájt...
Van amit el se kéne kezdeni...
15.42
gondolom téged az sem háborít fel jobban, ha a törvényhozó sért törvényt, mintha egy mezei állampolgár. elvégre ő is csak egy állampolgár...
a pap felesküdött isten szolgálatára, ennek egyik alapja a tízparancsolat. ebből a hatodik az, hogy ne paráználkodj. hát bizony a pedofília erősen ide tartozik.
A pap nem törvényhozó, ne keverjük össze az Istennel! A pap is ember, ugyanúgy vannak bűnei, mint bárki másnak. Nem értem, miért hiszik azt egyesek, hogy egy egyházi személynek szentnek és bűntelennek kéne lennie. Persze példamutatónak kell lenniük, de nekik is lehetnek bűneik. Csak Szűz Mária és Jézus élte le az életét bűnök nélkül, mindenki más követ el bűnt. Mindenkinek vannak hibái és bűnei, lehet, hogy te pont nem vagy pedofil, de nyilván te sem vagy szent, én sem vagyok, senki sem az. Nem kéne egymáson ítélkeznünk, az ítélkezést hagyjuk meg az égieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!