Mohamed állítólag Allah eredeti üzenetét állította helyre az emberiségnek. Akkor hogyhogy nincs semmi nyoma, hogy az iszlám vallás valaha is létezett volna Mohamed előtt?
"Azok után amiket e kérdés alatt műveltél, egyszerre szomorú és komikus ahogyan megpróbálod felróni valakinek, hogy nem használja az eszét és nem objektív..."
Részletesen összehasonlítottam az iszlám vallást 4-5 másik vallással és kifejtettem miért gondolom úgy. Az itt jelen lévő keresztények és ateisták szót nem tudtak hozzászólni, csak sértegettek. Ezeket után úgy gondolod én vagyok komikus? Ha nem tudsz érdemben hozzászólni inkább maradj csöndben. Úgy okosabbnak tűnsz.
"Rendben N38, mond el vázlatosan, mi nem frankó a videóban, de támaszd is alá. Ha kívánod, meghallgatjuk a másik felet is."
Igazán örülök annak hogy rájöttél, meg kellene hallgatni muszlimokat is az iszlámmal kapcsolatban :) Ez a szutyok videó másfél órás, tele brutális hülyeségekkel. Ha esete lesz időm megnézem és kiírom neked.
"Részletesen összehasonlítottam az iszlám vallást 4-5 másik vallással és kifejtettem miért gondolom úgy. Az itt jelen lévő keresztények és ateisták szót nem tudtak hozzászólni, csak sértegettek. Ezeket után úgy gondolod én vagyok komikus? Ha nem tudsz érdemben hozzászólni inkább maradj csöndben. Úgy okosabbnak tűnsz"
Összeollózni néhány iszlám propagandát, amik még csak meg sem válaszolják a feltett kérdést, arrogáns módon kötekedni mindenkivel, az egyszerű szubjektív véleményedet tényként erőltetni, bárkit addig provokálni amíg ki nem hozod a sodrából, hát, igazad van. Ez már nem komikus szint. Inkább elkeserítő látni hogy még fel sem fogod, menntire gyalázatos ahogy viselkedsz.
De legyél boldog magadban, abban a mesevilágban ahol te mindent tudsz, minden jobban tudsz bárkinél és ahol csak a te véleményed számít mindenek felett! Én maradok a valóságban. Ahol viszont a te viselkedésed a kritikán aluli színvonlat képviseli...
"Ti sértegettek de azt mondod az én viselkedésem kritikán aluli?"
Igen. Felsoroltam a hibákat amiket ez alatt az egyetlen kérdés alatt elkövettél, és továbbra is hőbörögsz meg a propagandádat reklámozod amit eleve nem is kért senki. Ahelyett hogy gondolkoznál egy kicsit, talán ha senki nem vesz komolyan a gyalázatos viselkedésed miatt, akkor nem mindenki másban van a hiba. Na meg amúgy érdemes lenne felismerned azt is, ha valamiben igazad is lenne, ha ezt ilyen ocsmány köntösbe tálalod mint itt, azzal is csak azt éred el hogy véletlenül se vegyen komolyan senki.
Persze gyanítom továbbra sem áll szándékodban a valóságon gondolkodni, hanem továbbra is csak kötekedni és provokálni fogsz, vagy a semmitmondó propagandád lobogtatni, nekem meg ennyi időm sajnos nincs. Egyszer talán majd te is felnősz!
# 40
kb 20-25 percet néztem a videóból, odáig mikor elkezdte sorolni hogy szerinte az iszlám vallás engedi a más vallásúak lefejezését, kínzását, becsapását stb. Valóságban persze szó nincs erről. A Korán egyértelműen tiltja a hazugságot és előírja a becsületességet. A gyiloklásságot pedig az egyik legnagyobb bűnnek írja le. Továbbá nem engedi a hadifoglyok kínzását és megölését, hanem idővel azok szabadon engedését parancsolja. A háborús veresek amiket ki szoktak ragadni önvédelemre vonatkoznak. Persze ezeket a veresek szándékosan kihagyják.
Az iszlám vallás szerint a Korán az elsődleges forrás és utána a Szunna. A hadisz pedig leegyszerűsítve szemtanúk beszámolója arról, hogy Mohamed próféta mit mondott és tett. Ilyen hadiszból van többszázezer amelyek közül sok későbbi hamisítás vagy ellentétes a Koránnal. Alapszabály hogy csak azok a hadiszok tekinthetőek hitelesnek amelyek nem ellentétesek a Koránnal és rendben volt a hagyományozása, magyarul sértetlenül lett továbbítva az idők folyamán. Na most a kis hölgy és szervezete szinte teljesen figyelmen kívül hagyja a Korán és ilyen másodlagos forrásokat állít be úgy mint alapmű. Saját kedve szerint válogat a hadiszok közül, olyanokat amiket muszlimok nem is tekintenek hitelesnek. Csak hogy értsd, ez olyan mintha a keresztény vallásról beszélnénk, de figyelmen kívül hagynánk a Bibliát és apokrif iratokat állítanánk be helyette mint alapmű. Ha jól emlékszem az apokrif iratok közül talán Tamás evangéliuma írja le Jézust mindenféle rossz tulajdonsággal. Ezt szerinted tekinthető úgy mint a kereszténység alapműve?
Azok a statisztikák is nevetségesek. Milyen hadiszokat és milyen vereseket vettek alapul?
Szóval egyetlen céljuk hogy hazugságokat terjesszenek az iszlámról és uszítsanak a muszlimok ellen. A videót nem fogom tovább nézni mert szánalmas. Aki kicsit is ismeri az iszlám vallást az egyből rájön. Még az Origó cikkében is úgy írták le ezt a szervezetet mint vicc kategória.
Jó, eddig elmondtad, mi a problémád,
Ha azonban nem nézed tovább és nem mondod el a véleményed, akkor nekem nincs más választásom, el kell azt hinnem, meg másnak is, mert nincs ellenvélemény vele szemben, úgyszólván jóváhagyod.
Mi a véleményed? Továbbnézed, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!