Mohamed állítólag Allah eredeti üzenetét állította helyre az emberiségnek. Akkor hogyhogy nincs semmi nyoma, hogy az iszlám vallás valaha is létezett volna Mohamed előtt?
A közhiedelemmel ellentétben a hindu vallás alapvetően monoteista. A hinduk úgy gondolják a különböző istenségek az egyetlen Isten megjelenési formái. Olyasmi mint keresztény vallásban a szentháromság. Ugye ott is egy Istenben hisznek de azt mondják három személye van.
"He is One only without a second."
[Chandogya Upanishad 6:2:1]
"O friends, do not worship anybody but Him, the Divine One. Praise Him alone."
[Rigveda 8:1:1]
There is no image of Him."
[Yajurveda 32:3]
They enter darkness those who worship natural things.They sink deeper in darkness those who worship sambhuti (created things)" (Yajurved 40:9)
"God Supreme or Supreme Spirit has no ‘Pratima’ (idol) or material shape" (Yajurved chapter 32 verse 3)
Azt írják egy Isten van, nincs más. Senki mást nem lehet imádni csak az egy Istent. Istent nem lehet ábrázolni, nem lehet teremtményekhez hasonlítani. Aztán aki bálványokat imád vagy teremtményeket az sötétségben van. Ez tejes mértékben megegyezik az iszlám alapelveivel.
Ezeket az Ó-és Újszövetségi vereseket pedig az itt jelen lévő keresztény hozzászlóknak szánom. Mindegyik vers egyértelműen csak is Mohamed prófétára igaz és megjövendölik eljövetelét:
Mózes 5. könyve 18:18-19 Prófétát támasztok nekik atyjukfiai közül, olyant, mint te. Az én igéimet adom a szájába, ő pedig elmond nekik mindent, amit én parancsolok. És ha valaki nem hallgat igéimre, amelyeket az én nevemben mond, azt én felelősségre vonom.
János 16:7 Én azonban az igazságot mondom nektek: jobb nektek, ha én elmegyek; mert ha nem megyek el, a Pártfogó nem jön el hozzátok, ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok.
János 16:13 amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall, és az eljövendő dolgokat is kijelenti nektek.
Ha benne van a Bibliában Mohamed próféta eljövetele, hogy hamisíthatta azt meg? Visszament az időben? :)
"Csak itt már nem is arról van szó, hogy valamire nincs bizonyíték. Hanem hogy minden ismert tény egyenesen az ellentmond annak, amit állítanak"
Retardáltak mindenhol előfordulnak.
Azért egy ilyen selejtes figura alapján megítélni egy egész vallást sem valami bölcs dolog.
"Retardáltak mindenhol előfordulnak.
Azért egy ilyen selejtes figura alapján megítélni egy egész vallást sem valami bölcs dolog."
Azért őszintén remélem, sőt, mint magyar állampolgár el is várom, hogy minden muszlimot a Nemzetbiztonsági Hivatal legalább egy tucatnyi munkatársa figyeljen a nap 24 órájában, aki hazánkban tartózkodik.
Beszélni beszélhetnek, amit akarnak, nálunk normális ember úgysem hiszi el, amit hintenek, de még ha robbanóanyagra gondolnának álmukban is, akkor simán húsz évre elküldeném mindegyiket teljes ellátással valami jó hűvös helyre, mondjuk nem éppen árnyas ligetek és hűs patakok közelébe, hanem ahol jó vastagok a rácsok.
Látom keresztények részéről most is csak a lepontozás és sértegetés megy. Mondjuk nem is vártam mást.
68%-os te jelentesz veszélyt a társadalomra és a hozzád hasonló fanatikus keresztények.
"Azért őszintén remélem, sőt, mint magyar állampolgár el is várom, hogy minden muszlimot a Nemzetbiztonsági Hivatal legalább egy tucatnyi munkatársa figyeljen a nap 24 órájában, aki hazánkban tartózkodik.
Beszélni beszélhetnek, amit akarnak, nálunk normális ember úgysem hiszi el, amit hintenek, de még ha robbanóanyagra gondolnának álmukban is, akkor simán húsz évre elküldeném mindegyiket teljes ellátással valami jó hűvös helyre, mondjuk nem éppen árnyas ligetek és hűs patakok közelébe, hanem ahol jó vastagok a rácsok"
Azért ez elég erős túlzás.
Attól hogy ennek az egy szerencsétlennek amelyik itt produkája magát, baj van a fejével, még nem törvényszerűen ilyen minden muszlim.
Nekem speciel két muzulmán kollegám is van, mindketten értelmes, békés, családos emberek.
Lehet tévedek, de 68%-os emlékeim szerint nem keresztény. Abban azonban igaza van, hogy a hozzád hasonló fanatikus emberektől óvni kell a többséget.
Az meg vicc, hogy fingod sincs a többi vallásról, de egy "kis utánanézés" után (magyarul egy muszlim oldalról kimásoltad a hülyeséget) nagyobb szakértője vagy a kereszténységnek, a buddhizmusnak, a hinduizmusnak, a zoroasztrizmus, a konfucionizmusnak, mint azok hívei és teológusai, hittudósai.
"Nekem speciel két muzulmán kollegám is van, mindketten értelmes, békés, családos emberek"
Nem minden muszlimmal van baj. Az igazi probléma az Iszlámban van, javaslom nézd meg a 15. válaszban a videót, elég hosszú, én háromszorra néztem végig, de a vége felé a feltett kérdéseknél is vannak érdekességek, abból megértheted, hogy egyrészt nem lehet tudni, hogy melyik muszlimmal van baj, másrészt az sem tudható, hol tart az Iszlám lényegének a megismerésében, befogadásában.
"Azért egy ilyen selejtes figura alapján megítélni egy egész vallást sem valami bölcs dolog."
Oké, ebben igazad van.
"Lehet tévedek, de 68%-os emlékeim szerint nem keresztény. Abban azonban igaza van, hogy a hozzád hasonló fanatikus emberektől óvni kell a többséget."
Ugyan! Aki emberek milliárdjainál jobban ismer bármilyen vallást egy kis utánanézés után, attól az a minimum hogy teljes személyiségrajzot állítson fel bárkiről egyetlen komment után. Ha ő kijelenti hogy keresztény valaki, az természetesen automatikusan azzá konvertálódik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!