Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mohamed állítólag Allah...

Mohamed állítólag Allah eredeti üzenetét állította helyre az emberiségnek. Akkor hogyhogy nincs semmi nyoma, hogy az iszlám vallás valaha is létezett volna Mohamed előtt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
0%

# 28

A 68%-os saját elmondása szerint keresztény és kb minden iszlámmal kapcsolatos kérdéshez leírja a hazugságait, hiába lett neki elmagyarázva. Magyarul fanatikus, se lát se hall. Azt elárulod hogy szerinted tőlem miért kell óvni bárkit is? Amit látom részletesen leírtam miért gondolom így, tényekkel idézett szövegrészekkel. Ellenben részetekről egyetlen érv sem hangzott el csak hogy nem így van, és a szokásos sértegetés :)

Keresztény vallást jól ismerem, a többit kevésbé de utánaolvastam és így hasonlítottam össze ezeket az iszlám vallással. Amig nem írsz konkrétumokat, te vagy a vicc kategória.

2018. júl. 5. 11:37
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

"68%-os te jelentesz veszélyt a társadalomra és a hozzád hasonló fanatikus keresztények."

és

"Lehet tévedek, de 68%-os emlékeim szerint nem keresztény."

Egyrészt a százalék mint beazonosítás nem lehet hatékony, mert pár napja nem ennyi volt, vagy majd nem ennyi lesz egy idő múlva és másokat is értékel a gép, ez nem privilégium, hogy jelenleg 68% on állok.

Másrészt hazánkban nem attól teszik egy választ értelmesnek, hogy valakinek mi a vallása, hanem a tartalmától, az értelmétől.

Magánügyem mi a vallásom, én nem akarok senkit megtéríteni és most amúgy is mellékes, mert nem arról van szó, hanem Mohamedről és az Iszlámról.

2018. júl. 5. 11:40
 33/65 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyan! Aki emberek milliárdjainál jobban ismer bármilyen vallást egy kis utánanézés után, attól az a minimum hogy teljes személyiségrajzot állítson fel bárkiről egyetlen komment után. Ha ő kijelenti hogy keresztény valaki, az természetesen automatikusan azzá konvertálódik :D"

28-as válasz. Idézem: "Ráadásul nem vagyok hitgyülis és JT sem, hanem normális keresztény, aki nem veszi be a maszlagot."

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Vagyis a 68%-os barátod fanatikus keresztény, te pedig hasonlóan fanatikus vagy csak az ateisták oldaláról.

2018. júl. 5. 11:42
 34/65 anonim ***** válasza:

Ez jó vicc, mert nekem is 68 % a helyzetem és én ateista vagyok, én írtam a másik kérdésnél a 3. választ, de teljesen egyetértek a keresztény druszámmal, akinek a linkjét is végignéztem amit itt is, ott is javasolt és engem meggyőzött, hiszek neki is a filmnek is.

Úgy tűnik igazat ír, ha lesz időm, megpróbálom a hogyishívjákot, a hadiszt elolvasni, vagy azokból a könyvekből valamit, amit a filmben említenek, mert érdemes lehet meggyőződni, mi az igazság, írja, vagy nem írja?

Egyenlőre úgy tűnik, igen, írja, de utána nézek, ha lesz egy kis időm rá.

2018. júl. 5. 12:13
 35/65 anonim ***** válasza:
0%
A kedves barátod egy szélsőségesen iszlámgyűlölő amerikai szervezetet hirdet, aminek ez az Ince Nikolett is a tagja. Pontosabban a magyar fiókszervezet szószólója, akik annyit tesznek hogy angolról magyarra fordítják a hazugságokat. Nem végeztek semmiféle iszlámmal kapcsolatos tanulmányt és szinte kizárólag másodlagos forrásra hivatkoznak.Olyan hadiszokra amiket muszlimok nem tartanak hitelesnek. A Koránt teljesen figyelmen kívül hagyják. Olyan mintha a keresztény vallást vizsgálnák de nem foglalkoznánk a Bibliával. Szóval sok sikert hozzá, bizonyára ez a legjobb forrás :)
2018. júl. 5. 12:27
 36/65 anonim ***** válasza:
0%

Róla van szó. Bill Warner nevű szélsőséges muszlimgyűlölő hobbytörténész.

[link]

A hit gyülekezete meg is hívta Magyarországra, így vélhetően cionista háttérrel rendelkezik ő is.

2018. júl. 5. 12:38
 37/65 anonim ***** válasza:

Amint kiderült a Korán az Iszlámnak csak a 14%-t tartalmazza.

A többi részt a szunna, vagyis Mohamed élete és a hagyományok, továbbá a sarija, a törvénykezés teszi ki.

Attól, hogy te hazugnak tartod, nekem logikusnak tűnt a videó.

2018. júl. 5. 13:55
 38/65 anonim ***** válasza:
0%
Logikusnak, persze. Szerintük a muszlimok miatt sivatagosodott el Észak-Afrika és bukott el a Római Birodalom. Nem zavarja őket az sem Mohamed próféta Róma bukása után született, meg úgy általában ilyen vicc kategória állatiasaik vannak. Az iszlám tanitásaival kapcsolatos kijelentéseik is ezekhez hasonlóan vicc kategória. Még az Origó is kiakadt, annyi hülyeséget hordtak össze pedig egy erősen kormányközeli migránsozó oldalról van szó. Te pedig ezeket tartod logikusnak? Ezért mosolygok mikor ateisták azzal jönnek hogy ők objektívek és az eszüket használják :)
2018. júl. 5. 14:17
 39/65 anonim ***** válasza:

"Ezért mosolygok mikor ateisták azzal jönnek hogy ők objektívek és az eszüket használják"

Azok után amiket e kérdés alatt műveltél, egyszerre szomorú és komikus ahogyan megpróbálod felróni valakinek, hogy nem használja az eszét és nem objektív...

2018. júl. 5. 14:59
 40/65 anonim ***** válasza:

Rendben N38, mond el vázlatosan, mi nem frankó a videóban, de támaszd is alá.

Ha kívánod, meghallgatjuk a másik felet is.

2018. júl. 5. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!