Ti miért hagytátok el a vallásotok?
Minél jobban meismertem Isten szavát a Bibliát feltűnt, hogy a tanításuk a cselekedeteik szembe megy vele.
És mivel Istent csalhatatlannak, tökéletesnek tartom. Aki nem egyszer így aztán amúgy gondol, tanít valamit (Jézus ezt be is bizonyította).
Jobbnak láttam, ha inkább Neki engedelmeskedem, mint az embernek, emberi hagyománynak.
"vallásotokat"
A kérdésed érdekes. A vallás nem az enyém.
Valamint Isten egyetlen vallást sem hozott létre. A Bibliában, Isten a neki járó imádathoz tartozó tetteket írta le, amiket minden embernek egyformán kellene tennie.
Aki ezt felfedezi, ahogy az előttem szólók is írták, azok kimenekülnek a nem Biblián alapuló, imádati formából.
Mert egy nép találta ki, hogy mindeki ő előttük hajlongjon.
Mert 2000 évig hazudott.
Mert 2000 évig hazudott.
Mert 2000 évig hazudott.
Mert 2000 évig hazudott.
Mert 2000 évig hazudott.
stb
#8 Ha az Izraelitákra gondolsz, akkor elárulom, hogy ítélet alá kerültek, mert nem fogadták el Jézust mint megváltót, legalább is a nagy részük. Én ha magamról írnék történetet biztosan nem olyat írnék mint a Biblia, hogy aztán égjen a pofámon a bőr, mert közszemlére teszem a bűneim a hiányosságaim és a rajtam végbemenő büntetéseket amivel ezek járnak.
#9 Az jó, hogy magadtól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!