Jehova Tanúi miért mondja azt a vallásotok, hogy a gyereknek kötelező felnőttkorában azaz 30 év fölött a szülő utasításának megfelelni és ha megházasodik akkor is köteles a szülővel élni?
Nem mondunk ilyet.
Felre vagy informalva.
A Biblia sem tanitja,igy mi sem mondhatunk mast,csak ami irva van.
Szia Kérdező!
Mond te mennyi idős vagy?
Mindent elhiszel amit mondanak neked?
Sorban állítsz olyanokat tényként amiket max a mesékbe halhattál.
Javaslom a következő támadás előtt legalább járj utána, hogy egy kicsit is hihető legyen a sztori.
Úgy tudom a nagyon engedetlen gyerekeket még meg is eszik!
A szobatársam vejének a szomszédja mondta, szóval van valóságalapja.
Szia
Valóban félre vagy informálva, és össze gyurtad a bibliában leirtak némelyikét, és ebből lett ez a ronda maszlag-
Jehova Tanúi nem mondanak ilyet.
Az Én lányom már 15 évesen megmondta, hogy nem akar Tanú lenni, és mai napig sem az ami nekem fáj, de felnőtt ember a saját döntéseiért Ő fog felelni, most lesz majd 27 éves és már rég nem lakik velem.
ezen felül a keresztények nincsenek a Mózesi törvény alatt, mert Jézus új szövetséget kötött a követőivel, és bizonyos törvények már érvényüket vesztették, ennél fogva nem ölünk meg senkit, az itéletet a Teremtő hozza majd armageddonkor.
Különben pedig Jézus azt mondta hogy amikor házasság történik akkor ez igy néz ki:
(Máté 19:5, 6) . . .»Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, és ragaszkodik feleségéhez, és a kettő e g y test lesz.« 6 Úgyhogy ők már nem kettő, hanem e g y test. Amit azért az Isten közös igába fogott, senki ember szét ne válassza.”
Jézus idézte a Mózes könyvében irottakat
(1Mózes 2:24) 24 Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és e g y testté lesznek.
A szülők bár segithetik vagy továbra is kapcsolaban vannak a gyermekeikkel, de már Ők egy külön család.
Igy kedves barátom nagyon félre lettél informálva
Talán még annyit, hogy lehet más könyveket olvasni, de itt is óvatosságra intenek.
Mint ahogy a gyomrodba sem jó moslékot bevinni az elmét is óvni kell mert Sátán világában sok a rossz információ,
Magam is olvastam más könyveket abból a célból, hogy össze vetitsem a szent irással és tudjak érvelni helyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!