Mit gondoltok az ilyen hívőkről?
Figyelt kérdés
Nem lehet pontosan behatárolni hogy melyik biblia alapú vallásban hisz, de elég alpári hívő!
2018. ápr. 2. 11:14
31/32 anonim válasza:
egyeztetni is kéne kedves Kérdező. :) Mint írtam csak úgy unkmukfuk nem fogok vitába szállni senkivel olvass vissza kérlek. :)
32/32 isim válasza:
Csak pár percet néztem az adásból ahol az evolúciót teszi főtérbe és az istenhívöknek nem hisz.Erre a részére fogok kommentelni.Szerintem igaza van kissebb pontatlanságokért amit lehet más videókban kifejt erröl nem tudok, istenhívökről meg röviden annyit hogy nem érdemes velük vitázni ha bezárok 100 újszülöttet egy zárt helyiségbe és ott élik le az életüket majd arra tanítom őket hogy létezik egy mindenható aki azokat fogja jutalmazni a mennyben akik nagyon sok körmöt vágnak le akkor kur.a élet hogy minden a 100 gyerekből manikűrös lessz.De persze csak fejjel lefelé szabad levágni hogyha meghalunk lábbal fölfelé repülünk a mennybe!Ez persze csak egy dúrva hasonlat volta a jelenlegi hittel szenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!