Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondoltok az ilyen hívőkről?

Mit gondoltok az ilyen hívőkről?

Figyelt kérdés

Nem lehet pontosan behatárolni hogy melyik biblia alapú vallásban hisz, de elég alpári hívő!

[link]

2018. ápr. 2. 11:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%

Kedves utolsó, mivel Facebookon csak a kétévvel ezelőtti írásomat tudom megmutani, amit a vitánk kellős közepén otthagyott egy AAA nevű csoport forumán (amit már SAJNOS nem érek el, mert zárt csoport) folytattunk így sajnos csak ennyit tudok megmutatni amire ő nem válaszolt: "Erdélyi Ágoston, megcáfoltam, ráadásúl elősszőr azt mondod, ha létezett is Mózes, akkor milyen mellébeszélés az egész történet, amiket felhoztál azok a nevetségesek, és ezeket a áltudományos dolgokat adod elő, igazságoknak... Gondolkozz már, ha nem létezik mi a fenéért foglalkozol vele, ezek szerint még te is beismered létezett."

Itt be raktam neki egy képet, egy szekér kerék, amit a vörös tenger alján találtak:

( [link] )

" Egyébként, ez mi a szar? véletlenül létrejött "kerék szikla"? vagy egy elásott "kerék grinces hal"? Itt van előttetek a bizonyíték, de lemerem fogadni azt mondjátok erre, hogy hát ez nem bizonyít semmit. smile hangulatjel Biztos, mint a hammeres srác ez az egyiptomi is rá állhatott a jégre és beszakadt alatta. Neee mááááár.... egyébként, ezt, mint lezárás írtam, többett ezzel nem akarok foglalkozni, ha nem látjátok és tovább is vakok akartok lenni, legyetek. Mit veszítetek? úgyse fogtok kapni semmit vagy elveszteni. De mit veszítetek akkor, ha Isten létezik? Az életeteket! Gondolkozzatok!!!"

"Szia, egy elmaradt üzenetem, feléd: Mint mondtam, rá cáfoltam, ha vak akarsz lenni legyél és ne lásd meg. Utána olvastam ennek a Maat Istennőnek, és semmiféle törvényről nincsen szó 42 isten van, akik 42 bűnt képvisel egy-egy közölük a túlvilági bíróságon Maat kettős termében. Aki meghalt, és igaznak bizonyúlt, az beléphetett ennek a túlvilági bíróságnak a termébe. Nos, ezen a "bíróságon" jelen volt mind a 42 démon. Ha sikerült a halottnak bebizonyítani, hogy egyiket sem követte el, akkor ez a 42 isten/démon nem támadt rá. Szóval itt nem volt semmilyen törvény vagy ilyesmi, csak 42 démon, akik 42 bűnt képviseltek ezen a túlvilági bíróságon. A cáfolatom még mindig él, rá cáfoltam, ez nagyon-nagyon gyenge lábon álló "érv" vagy "bizonyíték" Mózes létezése ellen. Úgy még főképp, hogy még nem is igaz amit állítasz a videóban. 🙂 Ez volt a: " még további degenerált, gyógyításra szoruló betegségemből fakadó, logikát kifacsaró megnyilvánulásom"! :)

Elnézést, hogy késtem vele, és csak ennyit akartam. Szia!"

Sajnos csak ezeket tudom felhozni, mivel mégegyzer írom a többit már nem érem el, mivel 2-3 éve történt a dolog és egy zárt csoportban (AAA nevű vita fórum/csoport). Sajnálom.

2018. ápr. 2. 13:22
 12/32 A kérdező kommentje:

# 8

Furcsa... eddig mások fel tudták vele venni a kapcsolatot skypon elő adásban akikről fogalma se volt hogy hogy hívő vagy nem hívő....csak te nem... érdekes :D

Akár privát üzenetben is írd le a skype címed és írd le mellé hogy itt vagy és lehet veled vitázni élő adásban a hitedről mert eddig "állítólag" nem akart Ágoston veled vitázni élő adásban!

És én ezt akár közzé is teszem hogy a nézői is lássák és kíváncsi vagyok mi lesz Ágoston reakciója! :D

2018. ápr. 2. 13:22
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
Hát kedves kérdező, én 2 éve nem vagyok képes elérni. :D
2018. ápr. 2. 13:24
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nyugodtan hozzájárulok szívesen ahhoz, hogy közzé tedd a dolgot, legalább végre eljut az üzenetem és a kérelmem is felé. :D
2018. ápr. 2. 13:25
 15/32 A kérdező kommentje:
Mondom add meg a skype címedet akár privát üzenetben és írd mellé hogy nem tudod felvenni vele a kapcsolatod hogy bebizonyítsd hogy a te vallásod az igaz!
2018. ápr. 2. 13:30
 16/32 anonim ***** válasza:
Nincs Skype-om :D Add meg neki az emailem-et: bibliaivita@gmail.com Facebookon is lehet ma már videóhívást kezdeményezni, ha meg akarja oldalni akkor megoldja a velem való társalgást, illetve azt is , hogy hogyan és hol érjen el. :)
2018. ápr. 2. 13:45
 17/32 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, szerinted, ha két éve már próbálkoztam azzal is, hogy bejelölöm addig az időig ismerősnek és arra nem reagált akkor most fog? Lehetséges, de valószínűbb a dolog, ha valaki más adja meg neki az elérhetőségemet, mert úgy biztosan megfogja majd. :)
2018. ápr. 2. 13:47
 18/32 A kérdező kommentje:

# 16

Ingyenes program és kb. 5 perc regisztrálni!

[link]

Élőben adásban meg lehet vitatni!Nem e-mailezgetésről van szó! :D

Furcsák ezek az olcsó kifogások hogy nincs skypeom meg nincs mikrofonom, mikor a skype ingyenes, egy mikrofon meg 600 Ft!

2018. ápr. 2. 13:49
 19/32 anonim ***** válasza:
Tudom mi az a Skype jó ember. :D Most komolyan? Mondom Facebookon épp úgy el elérhet ha elakar akár élő szóban is, csak videóhívást kezdeményez. Mindenképpen le kell töltenem a skype-ot? :D
2018. ápr. 2. 13:55
 20/32 anonim ***** válasza:
Az email-t azért adtam meg, mert ott is elérhet, vagy azt akarod, hogy ne érjen el? :D
2018. ápr. 2. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!